Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Skuffer

( antal produkter: 6 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Mester rod med skuffeorganisering

Med låger eller skuffer? Svaret på dette spørgsmål i forbindelse med køkkenets nederste skabe kan kun være ét. Skuffer er ikke kun en mere praktisk løsning, men også mere praktisk. De vil gøre det muligt at maksimere brugen af ​​kabinettet og lette det daglige arbejde i spisestuen. Skabe med skuffer - se Selly Home tilbuddet!

Indretning stue inspiration

De nederste skabe er grundlaget for køkkenopbevaringsområdet. Generelt er de dybere end de øverste skabe, de har større kapacitet og lettere at få adgang til. Hvordan maksimerer man sin kapacitet? Og hvordan bruger man dem komfortabelt hver dag? I dette tilfælde er den enkleste og nyeste mest almindelige løsning - skabe med åbne døre ikke et godt svar. Små skuffer - find den perfekte model med Selly Home!

Indretningstid hos os

Skuffer og mere præcise skuffesystemer er meget mere praktiske og bekvemme. Enhver, der har brugt dem i køkkenet mindst én gang, vil helt sikkert bekræfte det. Takket være deres fulde forlængelse kan vi nemt nå alle de genstande, der er arrangeret i dem - også dem, der er placeret forneden og bagved. Vi behøver ikke længere - som i almindelige skabes tilfælde, at flytte og fjerne mange produkter i jagten på det, vi skal bruge. Ikke mere dykning, bøjning eller knæling. Vi har hele indholdet i skufferne inden for syne og hånd på én gang. Den høje maksimale belastning giver dem mulighed for at opbevare selv tunge ting i dem, og gode kvalitetsguider - jævn og rolig bevægelse.

pixel