Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Hengekøyer

( antal produkter: 2 )
Bredde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve

Cocoon hængekøje Santa Cruz

Hos Selly Home finder du eksklusive hængestole til gode priser. Se selv, at haveudstyr ikke behøver at være begrænset til et bord og stole. Til alle, der ønsker at skabe et kreativt miljø og værdsætte moderigtige løsninger, har vi fornøjelsen af ​​at præsentere vores hængende kokoner Santa Cruz eller hængekøjestol med stativ - moderigtige og solide stole, der hænger i tykke fletninger. Kun når du falder i omfavnelsen af ​​en dyb, indbygget stol, der svinger frit på et metalstel for at se, hvad ægte komfort er.

Billig hængekøjestol

Lænestole, der hænger fra vores kollektion, kombinerer harmonisk funktionelle og æstetiske værdier. Det mest populære byggemateriale er technorattan - et materiale, der stjal hjerterne hos elskere af udendørs afslapning og efterlod konkurrenterne langt bagefter. Syntetisk rattan med en kompakt, uigennemtrængelig støv- og fugtkonstruktion er en uigennemtrængelig barriere. Takket være det bevarer hængekøjen sit fejlfrie udseende i mange år på trods af udsættelse for skadelige eksterne faktorer. Billige hængekøjer Online - find den perfekte model med Selly Home!

Hængekøje online butik

Fordelene ved hængende stole vil hovedsageligt blive værdsat af designere af værktøjsdesign. Unikke designs med ovale former passer harmonisk ind i årets trends og giver rummet en tone af ægte luksus. Nedhængte stole skaber perfekte betingelser for et godt hvil – det eneste du skal gøre er at sidde i et stort, kølende interiør og mærke en lille drejning, så du kan koncentrere dig om bogen eller musikken helt isoleret fra omgivelserne. Udsalg af hængekøjer - tjek SElly home tilbuddet!

Hængekøje tilbud

Eksklusive hængestole behøver ikke at være dyre, som du vil se, når du kigger på Selly Home tilbuddet. De arbejder ikke kun i det fri. Takket være det gennemtænkte design kan du hænge dem under loftet i stuen eller soveværelset. Designer havemøbler vil være en interessant dekoration af begivenheden og et funktionelt møbel, der vil gøre tiden på lange efterår-vinteraftener behagelig.

pixel