Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Møbler Børneværelse - stilfulde møbler til et barn

( antal produkter: 543 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Filter: farve
Pris
-

Inspiration børneværelse - børneværelse dreng & pige

Få dit barn til at føle sig som et eventyr!

Selly Home er en af ​​de førende producenter af møbler og produkter til børn. Skabelsen af ​​unik indretning til børneværelset – både praktisk og stilfuldt – er vores altoverskyggende mål. Når vi udvikler nye produkter, er vi først og fremmest vejledt af barnets sikkerhed og komfort. Vores børnemøbler har et moderne design, interessante farver og ergonomiske løsninger. De er lavet af holdbart, certificeret materiale og overholder europæiske sikkerhedsstandarder.

Vores mål er at skabe og forbedre vores produkter. Takket være det usædvanligt gode forhold mellem pris og kvalitet er de møbler, vi tilbyder, et attraktivt forslag til forældre, der værdsætter modernitet og sikkerhed.

Populære kategorier:

børnebogreol • kommoder til børn • en seng til et barn med skuffer • børnemøbler • et skrivebord til et barn • en dobbeltseng til børn

Børneværelse Interiør - Indret børneværelse

Børnemøbler lavet af Selly Home kombinerer høj brugervenlighed med et lige så vigtigt dekorativt aspekt, der afspejler børns drømme og interesser i indvendige børneværelser. Børneværelse Inspo: Praktiske lave skabe med forskellige dimensioner, kan fungere som natbord eller blot en ekstra plads til at opbevare småting. Børnestativer er gode til opbevaring af bøger og lærebøger, dekorative elementer, legetøj eller skoleudstyr. Kommoder er en bred vifte af produkter, lige fra små, justerbare møbler til større, store skuffer til en stor del af børns udstyr som tøj, undertøj, sengetøj osv. Vi har senge til børn i næsten alle aldre, herunder senge med skuffer eller dobbeltsenge. Til dem, der arrangerer hele børneværelset fra bunden, har vi forberedt færdige sæt børneværelsesmøbler, som vil tilfredsstille alle barnets og forældrenes behov.

Små børneværelser i stil

De møbler, vi tilbyder til børneværelser, er ikke typiske møbler, der kun opfylder nyttefunktioner. Inspiration til børneværelset: Udover naturligvis at opfylde alle sikkerheds- og funktionalitetsstandarder, ønskede vi at tilbyde børn noget mere, nemlig interessante malerier af møbler og attraktive print. Vi har en stor samling af designs, grafiske motiver, eventyrfigurer, dyr, køretøjer – alt sammen for bedre at matche farverne og aftryk til barnets interesser og præferencer. Vi laver prints dedikeret til piger og drenge, såvel som universelle matchende søskende, såsom møbler med en bamse. Trykmaskiner lavet med organisk maling er sikre for barnet og er også sikret med laminat for at øge holdbarheden. Som et resultat vil de tilbudte børnemøbler nyde sine unge brugere i lang tid.

pixel