Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Hængekøje & Hængende stol

( antal produkter: 6 )
Bredde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Trendy trend - hængende lænestol hvilestol til haven eller stuen

Hængekøje hængende lænestol er et meget behageligt møbel. Hængekøjer hængekøjer, som tidligere kun var forbundet med sommer og afslapning i haven, kan vi også hænge i stuen eller soveværelset. Vi skal ikke vente på ferien for at slappe af i gyngestolen. Vi kan vælge en klassisk Hengkoye i form af en ophængt seng, hvor vi kan slappe af med en bog eller tage en eftermiddagslur. Den anden type hængekøje, også kendt som den brasilianske stol, er formet som en havebænk. På sådan et sving kan vi svinge siddende, derfor vil det være perfekt til en eftermiddagshvil.

Hængekøje eller hængende lænestol

Den har et smukt design, ser godt ud på altanen, terrassen, i haven og endda derhjemme. Lænestol - hængekøje-gynge som kokon-kokon-hængekøje eller rund pod bliver mere og mere populær. Ikke underligt - det er behageligt og originalt. Elskere af skandinavisk stil har det sandsynligvis i deres lejligheder eller haver.

Kombinationen af ​​sving og en hængekøje, fordi det kan være den nemmeste måde at beslutte give ferie klima og garantere et afslappende tilbagetog. På stolen kan du tage en lur, læse en bog, lytte til musik eller drikke din yndlingscocktail og slappe af.

Interessante designs, der ligner en kokon, øger vores hjerter. Lænestolssvinget kurv hængekøjestol er normalt lavet af rattan hængekøjestol eller andet fleksibelt materiale. Havemodeller er placeret på en speciel hængekøjestol med stativ. Vi kan også købe en model, der kan fastgøres til loftet, og sådanne løsninger tilbydes i lejligheden. Hængekøjer til salg - tjek Selly Home tilbuddet!

Slap af i en hængekøje hele året rundt

Luftigt stof af væggene på svinget i løbet af hver eftermiddag vil garantere komfort og bekvemmelighed. Fungerer godt forår, sommer og solrigt efterår. Stolen er udstyret med bløde, quiltede hynder, så der er meget hyggeligt i den. Moderigtig kokon fungerer også godt om efteråret, ledsaget af et tæppe. Hængekøjer Specials - find den perfekte model med Selly Home!

Køb din ideelle hængekøjestolslinje til en god pris

Priserne på hængestole er meget forskellige. Lænestole varierer i materialets holdbarhed og måden, de er lavet på. Hvis du drømmer om de originale møbler til din have eller din lejlighed - bliver den hængende lænestol et hit, og det vil være et yndet sted at hvile og slappe af. Jeg anbefaler det oprigtigt! Tjek tilgængelige modeller og specialtilbud på hængekøjetilbud på vores hjemmeside www.mobler24.no

pixel