Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Møbelserier

( antal produkter: 311 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Filter: farve
Pris
-

Samlinger af stilfulde billige møbler

Interiøret er en dygtig kombination af enkelte dele af udstyr til en harmonisk helhed. Sådan en smuk lydende definition betyder i virkeligheden en stor indsats, som er forbundet med udvælgelse og køb af passende møbler, udstyr og dekorativt tilbehør, så helheden afspejler lejlighedsejerens individuelle præferencer og ideer. Står du også over for en så svær opgave, har vores saloner udarbejdet den perfekte løsning til dig – møbelsæt, der passer perfekt ind i ethvert interiør. Du kan vælge mellem sæt værelsesmøbler, soveværelsesmøbelsæt, samlinger af ungdomsmøbler, sæt spisestuemøbler samt sæt møbler til gangen og sæt med kontormøbler. Hver af dem består af forskellige elementer, knyttet til hinanden på en måde, der giver helheden et konsistent udtryk. Et så stort udvalg af møbler giver dig mulighed for at indrette din lejlighed funktionelt og hyggeligt, så det bliver din drømmekomfort. Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med det tilbud, som vores saloner har udarbejdet.

Norske designmøbler i billigere sæt

Møbelsæt, som er tilgængelige i udbuddet af vores showrooms, opfylder alle kunders forventninger. Der var meget forskellige forslag blandt dem, skræddersyet til købernes individuelle behov og præferencer. Hvert sæt møbel er, bortset fra det imponerende udseende og det omhyggelige håndværk, også kendetegnet ved høj funktionalitet. Individuelle samlinger af møbler adskiller sig fra hinanden i antallet af elementer, der indgår i deres sammensætning og udseende, som ud over de nyeste trends tager hensyn til interiørets karakter, hvor de finder deres anvendelse.

Møbler til unge

For eksempel er der udarbejdet et sæt ungdomsmøbler med henblik på en ung persons behov. Den indeholdt mange rummelige skabe og skuffer, ideel til at opbevare små og store hemmeligheder for en teenager. Afhængigt af barnets præferencer kan du vælge universelle ensfarvede møbler eller vælge et sæt møbler i lyse farver, der vil give et frisk pust til ethvert interiør. Leder du efter billige møbler online til soveværelset, tilbyder vi færdige sæt, der hovedsageligt består af en rummelig, komfortabel seng, matchende praktiske sengeborde og et rummeligt og funktionelt klædeskab. Til nogle sæt er der tilsluttet en kommode, som sikrer, at det er nemt at opbevare tøj og andre småting. Hvert møbel harmonerer med udseendet af de andre elementer i sættet, så hele sættet indsættes i dit soveværelse, hvilket sikrer et ensartet udseende og bringer ind i denne vigtige harmoni i dette rum.

Møbel online butik - vælg en stil til stuen

Forslag udarbejdet af vores saloner omfattede også sæt møbler til stuen. Alt efter sættet kan du finde et sofabord, en åben bogreol eller en indbygget hylde, enkle hylder, et tv-bord eller en bogreol med plads til at den kan placeres, samt en rummelig kommode. Takket være et så bredt udvalg af møbler er hvert sæt ekstremt funktionelt og opfylder helt sikkert selv de mest ublu krav.

Møbler Norge til spisestuen

Udvalget af showrooms manglede ikke møbler til spisestuen. Udover det effektive udseende og det æstetiske design er de kendetegnet ved et stort udvalg i forhold til stil, som de er holdt i, så de kan tilpasses både klassisk og moderne interiør. Møbelkollektioner udarbejdet af vores saloner er en gennemprøvet måde at skabe indretningen af ​​et rum efter dine egne behov og forventninger.

pixel