Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Kollektion Borga

( antal produkter: 8 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Pris
-

Moderne møbler til stuen Borga

Står du over for udfordringen med at indrette din stue? Leder du efter møbler, der ikke kun vil være elegante, men også praktiske? Borg-kollektionen er, hvad du leder efter. Den unikke kombination af sort med en mat eg skygge vil tiltrække opmærksomhed fra fans af originale løsninger. Dette farvevalg vil ikke gå af mode i lang tid. Møblerne fra Borga-kollektionen er lavet af slidstærkt lamineret plade, som gør møblet meget solidt og modstandsdygtigt over for alle typer skader, så det holder i årevis. Slanke mørke ben tilføjer lethed til møblerne og giver også mulighed for at holde orden nedenunder. Kollektionen omfatter: et sofabord, et tv-skab, et garderobe, kommodervitrineskab og en hængende hylde.

Organisering og opbevaring

Et sofabord er et uadskilleligt element i enhver stue. Selvom det ser almindeligt ud, takket være brugen af ​​materialer af høj kvalitet og originale farver, vil det tilføje charme til mange interiører. Bordet er udstyret med en skydeskuffe, hvor du kan skjule fjernbetjeninger eller andre nødvendige ting. Stuen skal have et tv-skab, der hjælper med at organisere rummet ved siden af ​​tv'et. Den er udstyret med to hylder og en niche, der kan rumme multimedieudstyr, diske eller spil.

Skab og kommoder fra Borga-kollektionen vil være en perfekt tilføjelse til mange stuer eller soveværelser. Takket være sin store kapacitet vil Borga-garderobeskabet rumme alt dit tøj. Den er udstyret med en skinne, hvorpå du kan hænge tøj i forskellige længder, og en hylde med hylder til resten af ​​din garderobe. Takket være grebsløse fronter med usædvanligt fræsede kanter og push to open-åbningssystemet bliver det mere behageligt at bruge møblerne. Borga kommoder byder på masser af opbevaringsplads. I tre skuffer og hylder kan du nemt opbevare undertøj, dokumenter eller andet tilbehør.

Borga vitrineskabe vil bringe en hyggelig atmosfære til din stue takket være LED-belysning. Glasdøre og hylder giver dig mulighed for at vise billeder, souvenirs eller yndlingsbøger og beskytte dem mod støv.

pixel