Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Garderobe med spejl - Garderobe skydedør spejl

( antal produkter: 93 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Hvorfor garderobedøre?

Et klædeskab er et af de vigtigste møbler i vores hjem. Alle drømmer om en funktionel og effektiv garderobe. Før du køber, skal du tænke over, hvilken garderobe vi har brug for, hvor mange mennesker vil bruge den, hvad vi vil gemme i den, hvor meget plads der vil blive afsat til garderobeskabet. Hvor vi lægger det, har vi brug for et skyde- eller vippeskab. Uanset hvad svarene på ovenstående spørgsmål vil være, er et klædeskab med spejle et perfekt valg både til et soveværelse eller en garderobe samt en entre. Spejlet forstørrer rummet visuelt, interiøret ser ud til at være meget mere rummeligt, oplyser også ofte rummet, hvis vi sætter det foran vinduet, vil spejlet gøre det visuelt, vi vil have to vinduer i rummet. Det er en nem måde at forstørre rummet optisk på. Derfor vælges garderobeskabe med spejl ofte til smalle foyerer eller små soveværelser. En anden fordel ved spejlet på garderobeslågen er muligheden for at se og tjekke om vi ser godt ud uden at skulle til andre rum. Spejlene er lidt snavsede, men vi kan også rydde dem hurtigt op, og den effekt, de giver os, er uden tvivl det værd.

Du kan finde Hector 20 garderobeskabe HER

Garderobespejle - hvad skal man vælge?

Alt efter skabets størrelse og antallet af låger kan vi montere spejle på hele overfladen eller kun på én låge. Garderobespejle - Tjek Selly Home-tilbuddet ud!
Vores tilbud omfatter et bredt udvalg af spejle. Vi har meget imponerende garderobeskabe med spejle i smarte, moderigtige former, i kombination med lacobelglas, spejle på hele overfladen eller bare på en dør. Garderobeskydespejle er også en glimrende mulighed. Hvide, sorte skabe i trælignende farver. Vores garderobeskabe har ofte dekorative elementer som behandlingslister i aluminium eller dekorative greb. Udover visuelle fordele har vores garderobeskabe et meget funktionelt interiør. Afhængigt af formålet med skabet kan vi vælge en, der har flere hylder, eller en, der har flere stænger. Nogle modeller har også kapacitive skuffer, hvilket er en god løsning til små rum, hvor vi ikke har ekstra plads til at sætte på kommoden. Alle vil finde en garderobe, der lever op til hans forventninger.

Du kan finde Vivianna garderober HER

Selly Home - garderobeskab med spejldøre

Vores garderobeskabe er lavet af materialer af højeste kvalitet med omhu. De plader, der bruges til produktion, er modstandsdygtige over for skader eller ridser. Takket være den vil du kunne bruge garderoben i mange år.

pixel