Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Møbler garderobeskabe - Møbler til garderobeskabe

( antal produkter: 5 )
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Ideer til garderobe - indretning


Standardskuffer er lavet af spånplader, og deres bredde, dybde, højde, greb og skinner kan konfigureres frit, afhængigt af selve destinationsskufferne og hvad vi ønsker at opbevare i den. Med en bred vifte af guider, kan vi nemt udvide funktionaliteten af ​​skuffer muligheden for fuld forlængelse, selvlukkende eller åben tryk på "Klik her åbn. Husk at uanset hvilken type billig garderobeindretning du vælger, skal planlægges ordentligt deres layout. Først og fremmest kan de ikke kollidere med garderobedøren.

Du finder Uni indrettet HER

En interessant effekt kan bringe belysning indvendige skuffer, som skal bruges i mørke skabe og skabe. I denne variant lyser lampen automatisk, når du åbner skuffen, så du hurtigt og nemt kan få det tøj, vi skal bruge, uden at bruge ovenlys. Garderobeindretning - Tjek Selly Home-tilbuddet ud!

Du kan finde Xelo dekoreret HER

Udvalg af tilbehør til garderobeskabe Commander Ud over standardløsninger har vi også multifunktionsskuffer, som giver dig mulighed for at organisere bedre, men stadig findes i produkterne. De mest brugte produkter er dedikerede skuffer til smykker, bånd, undertøj, bælter eller andre småting.

pixel