Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Lædersofa

( antal produkter: 1 )

Komfortabel lædersofa til stuen

Efter moderne trends, udover at lave dem selv, laver vi smukke og funktionelle lædersofaer til stuen. De kan have hvilekarakter eller være udstyret med sovefunktion. Designer sofa er et fantastisk element i boligindretning, forbedrer deres indretning og giver komfort for brugerne.
Eksklusive sofaer, der glæder sig over deres stil, komfort og funktionalitet er et must i enhver moderne og elegant stue. Uanset om du er interesseret i en lædersofa eller en sofa betrukket med stof - i Selly Home-tilbuddet finder du helt sikkert en model, der vil glæde dig.

Lædersofa og meget mere

Elegant lædersofa er lavet af materialer af høj kvalitet (inklusive naturligt læder, højkvalitetsstof, moderne komponenter og beslag), ved hjælp af både maskiner og håndværk fra vores mestre, som færdiggør møblerne i hånden. En lædersofa vil altid se yderst klassisk og elegant ud, uanset om den er designet i en klassisk, skandinavisk, minimalistisk, moderne, glamour eller anden stil.
Vi laver moderne sofaer til stuen udstyret med for eksempel justerbare nakkestøtter, takket være hvilke det er muligt at opnå optimal afslapning, mens man ser tv, læser en bog eller tager en lur. Tilbuddet omfatter også foldesofaer, som vil give mulighed for at sove uventede gæster, og nogle af dem kan endda bruges til daglig søvn, og blive en behagelig seng om natten.
Alt efter hvilke møbler du leder efter, kan du vælge stilfuldt sofalæder til to eller tre personer, moderne sofaer designet i industriel stil, lædersofaer der er ideelle til hjemmekontoret, sofaer i minimalistisk stil eller eksklusive sofaer der giver interiøret klasse og elegance . Ikke-funktionelle sofaer er tilgængelige (såsom to-personers udfoldet sofa, tre-personers udfoldet sofa) og dem, der kan foldes ud for at sove (såsom en 2-personers sofa - italiensk system eller en 3-personers sofa). Du kan supplere de fleste moderne stuesofaer i vores tilbud med en lænestol designet i samme stil.

pixel