Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Bonell springmadras - billig madrasser

( antal produkter: 5 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Hårdhed
Pris
-

Tradition og komfort - springmadrasser

Springmadrasser er en klassiker af modeller med forårsmadras. Bonell-fjederen har formen af ​​et timeglas, så det smalner mod midten på begge sider. Denne form får fjedermodstanden til at afhænge af trykkraften. Takket være dette kan den samme madras bruges af mennesker med markant forskellige kropsvægte. Springmadrasser er kendetegnet ved høj holdbarhed og åndbarhed. Madrassen bruges ofte på hoteller eller pensionater på grund af den utrolige holdbarhed. Det er populært som en madras til baby. Bedste madras til at sove til en attraktiv lav pris. Derudover er udbenede fjedermadrasser relativt vanskelige, men alligevel fleksible og meget komfortable. Vores rige madrasser tilbyder alle til at finde den rigtige madras til sengen. Forskellige madrasstørrelser!

 

Holdbar billig madras

Den største fordel ved denne sengemadras er den attraktive lave pris. Fjedermadrasser er en garanti for lang levetid. Det vil tjene dig i årevis. Hvis du leder efter den bedste madras i lang tid, så har du fundet den nu! De betragtes som ekstremt alsidige, lette at passe ind i forskellige stativer, sengetyper. Problemet under titlen "Valg af madras" løser sig selv. Vores Springmadras er modstandsdygtig over for store fysiske vægte, og den indånder også kraftigt, hvilket har en stor indflydelse på komforten for folk, der bruger den. Dette er dobbeltsidet madras, hvilket er en anden fordel. Spring madrasser til at sove med fantastisk kvalitet.

 

Hvem er fjedermadrassen til?

Denne klassiske fjedermadras er ekstremt populær blandt hotellets gæster. Denne type madras koster ikke for meget, hvilket i tilfælde af behovet for at møblere et stort antal soveværelser er ekstremt vigtigt. På grund af den lave pris anbefales denne madras også til folk, der ikke ønsker at bruge en masse penge og samtidig ønsker en behagelig sovesofa. Springmadras vil også være et rationelt køb i en situation, hvor den ikke bruges for ofte. Her for eksempel om hytter eller gartnere. Bedste madras til rygsmerter.

Bedste madras anbefales især til børn. Tapper passer perfekt til barnets krop og overlever selv de mest vanskelige udholdenhedstest. Springmadras anbefales ikke som soveværelsesmadras til par. I en situation, hvor to personer sover på madrassen, vil hver ændring i positionen for den ene mærkes stærkt af den anden. Attraktiv pris er en god mulighed for at fremstille madrasser. Vi er madras ekspert. Velkommen!

pixel