Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Skoskab med spejl

( antal produkter: 8 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Indgangsmøbler

Da vi træder ind i huset, møder vi først denne sal. Det er et udstillingsvindue for vores hjem, og også et sted, hvor vi lader de nødvendige ting gå, såsom en kappe, nøgler eller paraply. En velorganiseret gang vil gøre livet lettere og forbedre enhver vej ud af huset, hvilket sparer tid. Nogle gange er det en vanskelig opgave, fordi rummet normalt er lille og har en kompliceret struktur, så kun nødvendige møbler skal placeres i gangen. Vi spekulerer ofte på, hvordan man indretter det, så det er funktionelt og rummeligt? Ud over praktiske entrémøbler til hallen er der flere tricks til visuelt at forstørre rummet uden at smede væggene. At male overfladen i lyse farver, bruge højglans i møbler eller hænge et stort spejl er blot nogle få af dem.

Kompakt entregarderobe til entre

Garderobeskabet er normalt et møbelsystem til hallen, som inkluderer en kommode, en bøjle, et spejl og endda en entrégarderobe. Hvis vi har en lille og kompliceret indretning af rummet, vil det være ideelt at købe en Entre garderobe, fordi vi frit kan arrangere møbler. Ved at følge princippet om "jo mindre salen er, jo større spejlet", kan vi let optisk forstørre rummet. Skoskab med spejl - se Selly Home tilbuddet!

Bøjler til gangen

Selvom bøjler tjener som et bekvemt sted til overtøj, er det værd at overveje deres form. I den smalle hal vil der være flere bøjler fastgjort til væggen end stående, og møblernes lyse farver vil også øge det.

Hovedrollen - en indgangsgarderobe til hallen

En meget genial løsning er at købe et klædeskab til hallen, som skal fungere som opbevaringsrum til overtøj og sko. Det er dog værd at se på garderoben med et andet øje, for det har også æstetisk værdi. En bred vifte af dekorationer fra traditionel finer med trækonstruktion til moderne højglansversioner giver os meget plads. En stor fordel er det brede udvalg af garderobeskabe, som giver os mulighed for at vælge de rigtige møbler til vores værelse. Dets enkle design vil introducere rummets stil til hallen. En god idé er at købe et skoskab med et spejl, som ikke kun visuelt forstørrer hallen, det vil give dig mulighed for at se hele silhuetten, før du forlader huset. Disse skabe, i de fleste modeller, har stænger til ophængning af genstande, erstatter os også med en bøjle, og zone med hylder vil være perfekt til alle slags små genstande, tørklæder, huer eller årstidens tøj. Tøjstativ Entré - find den perfekte model med Selly Home!

Vigtigt i gangen eller skoskab

Et meget vigtigt udstyr i gangen er et skoskab, som giver os mulighed for at undgå grimt stående fodtøj, der vil røre rummet. Udover at tilpasse det til interiøret, har vi et valg mellem traditionelle skabe og en struktur med specielle hængslede fronter. Små skoskabe kan bruges som et sted, hvor vi kan sidde og skifte behagelige sko. Vores tilbud giver dig mulighed for at indrette plads i rummet.

At indrette en lille hal er ikke let, men under overholdelse af nogle regler ønsker vi at skabe en rummelig og funktionel hal. Lad os iføre os enkelheden, og lad den indre karakter tilføjes gennem tilbehør som fotorammer, billeder eller ure. Gangen har normalt ingen vinduer, så husk på belysningen, som er valgt både funktionelt og æstetisk. Det er værd at bemærke at efterlade den korrekte bredde i indgangszonen på 120 m og i 90 cm overgangszonen. Optimalt udvalgte møbler vil ikke forstyrre kommunikationen. Undgå mørke og mønstrede mønstre og overvældende møbler, vi opnår den effekt, vi ønskede. For at skabe vores møbler på én gang har vi ikke kun æstetik, men også kvalitet, at møblerne er holdbare og holder i mange år

pixel