Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Hjørnesofaer

( antal produkter: 67 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Filter: farve
Pris
-

Hjørnesofa til dit hjem - de bedste tilbud på Selly Home


Sofa hjørne til stuen spiller meget vigtige roller i lejligheden - i løbet af dagen, frem for alt, en rekreativ funktion. Ledsaget af et lille sofabord er det perfekt som et sted at drikke eftermiddagskaffe. Du kan bruge din fritid på at læse den eller se tv. Det skal også huskes, at praktiske udfoldede hjørner kan ændres til sovesenge for gæster på få sekunder. Det er også et godt valg for folk, der bor i studielejligheder, hvor det ene værelse fungerer som stue, spisestue og soveværelse. Husk selvfølgelig at vælge møbelstørrelsen efter den ledige plads.

Det rigtige indvendige arrangement bør kombinere den påtænkte brug med valget af passende udstyr. For en stue er siddepladser ekstremt vigtigt. Hjørnesofaen til stuen bruges primært, når vi har begrænset plads, og vi ønsker, at den skal bruges på den mest praktiske måde – en funktionel hjørnesofa vil spare dig plads. Vi inviterer dig til at benytte dig af butikkens tilbud!


Hjørnesofa til lille stue


For en lille stue, ved at placere en hjørnesofa i hjørnet, nær balkonvinduet med et sofabord foran, adskiller vi en zone, der er ideel til komfort og afslapning for alle familiemedlemmer. Det er også værd at vælge et hvidt hjørne - lyse farver lyser optisk og forstørrer et lille rum. Sådanne hjørner passer perfekt ind i den populære form af stuen i moderne lejligheder. Sofahjørner i pastelfarver er perfekte til moderne værelser indrettet i engelsk eller glamourøs stil. Forskellige dimensioner af de præsenterede hjørner giver dig mulighed for at vælge en model, der er skræddersyet til individuelle behov og præferencer.


Hjørner til stor stue


I en stor, rummelig stue er det værd at røre ved en U-formet hjørnesofa, der vil skabe behagelige betingelser for hvile for flere personer. Det vil rumme alle husstande og gæster. I en stor stue er der også råd til mørkere farver. Meget mættede farver vil give rummet prestige og en værdig karakter. Saftige nuancer af marineblå, turkis eller klassisk sort passer perfekt til nutidens trends. Hjørner i sådanne farver vil ikke overvælde rummet, men de vil se ekstremt stilfulde og luksuriøse ud. Sådanne hjørner vil se godt ud i både klassiske og moderne interiører. Husk at tjekke de store hjørnesofaer fra vores butik!

pixel