Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Havestole

( antal produkter: 2 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]

Havestol tilpasset dine behov

Når du vælger stole og havestole, så lad os huske nogle vigtige funktioner, såsom muligheden for at folde stolen sammen eller justere ryglænet. Derudover vil sædets komfort blive hævet med en behagelig hynde eller armlæn. Afhængigt af dine præferencer, vælg - stilfulde træ- eller rottestole, moderne metalstole eller lette og praktiske plastikstole. Havestole Plast - tjek Selly Home tilbuddet ud!

Havestolsbørn – du vil gerne gøre dine børn glade på en nem måde

Havelænestole. Stole og lænestole til haven, et element der skal være til stede i enhver have eller terrasse. Selv billige havestole kan introducere en unik atmosfære til havearrangementet. Komfortable stole til haven vil få dit ophold i udelivet til at vare evigt, for afslapning vil være så dejligt. Havestole i plast - økonomiske og stilfulde. Havestoleplast forbindes ofte med billige møbler, men en sådan holdning er markedet stødt på. Moderne havestole er komfortable, holdbare, men vigtigst af alt - oftere og oftere ser de ikke bedre ud end teknorattan eller træstole! Denne europæiske gruppe leverer havesæder af højeste kvalitet, og vigtigst af alt - til ubetalte priser. Tre havestole - klassisk haveindretning Tre havestole har altid været forbundet med soliditet, æstetisk design og komfort. Ofte valgt er den praktiske sammenklappelige havestol - nem at skjule om vinteren, og fylder ikke meget.

Anbefales især til små haver. Vores tilbud på havesæder i træ gør, at du finder det, du leder efter. Se tre stole med stel af støbejern, eller vælg havestole udelukkende af træ. I sidstnævnte er den sædvanlige løsning en havestol i træ. Metalhavestole - aluminium og stål Metalhavestole vælges normalt, når man leder efter enkle, men funktionelle havemøbler. For det meste har stål- eller aluminiumsæder en vippe- og bakkejusteringsfunktion. Dette giver dig mulighed for at skjule stole, når der ikke er brug for dig og justere din position. Vigtigt er det, at havestole i aluminium har en naturlig modstandsdygtighed over for vejrforhold! Technorattan stolhave Technorattan havestol er ofte en luksuskategori, selvom der også findes billigere varianter. Hos Selly Home finder du billige havestole i god kvalitet, der vil tjene dig i mange år. De er kendetegnet ved håndvævet teknorattan, hvis elasticitet giver en utrolig komfort, og modstandsdygtighed over for vejrforhold gør, at vi ikke skal bekymre os om at imprægnere dem. Stol udenfor - find den perfekte model med Selly Home!

pixel