Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Badeværelse

( antal produkter: 22 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Inspiration til badeværelset

Badeværelsesdesign får en ny karakter. Uanset ejerens økonomiske muligheder er det moderne badeværelse et interiør, der tilskynder til individuelle kreationer, tør introducere avantgardeløsninger. Tjek vores inspirationsbadeværelse ud til arrangementer. Selv med et lille økonomisk udlæg kan der skabes et interessant interiør.

Badeværelsesindretning i moderne stil

Et moderne badeværelse er et interiør, der tilskynder til en individuel tilgang under design. Badeværelsesdesign tilskynder til eksperimenter og modige løsninger. Her kan vi fokusere på farve og genialt design. Selvfølgelig har ejerne af store badeværelser mere plads at vise frem. Sådanne badeværelser kan blive en luksuriøs sauna. I dag behøver vi ikke overbevise nogen om, at atmosfæren i det indre, vi bor i, er ekstremt vigtig for vores psyke og velvære. Det gælder ikke kun stuen eller soveværelset, men også badeværelset, hvor vi i gennemsnit bruger 1-2 timer om dagen, hvilket giver omkring 400-700 timer om året og i alt er en stor del af vores liv. Det er på toilettet vi går om morgenen, lige efter vi står ud af sengen, det er også som regel det sidste sted vi besøger inden vi går i seng.

Badeværelsesdesign af mobler24

Når vi indretter et badeværelse, skal vi huske bekvemmeligheden ved at bevæge os rundt i det. Vi skal sørge for den rette mængde plads foran og omkring de forskellige enheder, der er i den, for at kunne bruge dem komfortabelt. Inden vask skal vi have mindst 70 cm plads til frit at vaske hænder. Som foran et badekar eller et bidet. Foran toilettet mangler vi kun 60 cm, men der skal være ca. 80 cm foran bruseren for nemt at kunne åbne det og slippe det.

Stilfuldt badeværelsesdesign

Givede dimensioner er dimensioner, der giver frihed, men hvis vi vil øge vores komfort, bør vi øge disse afstande. Toiletkummen skal være mindst 20 cm fra andre enheder eller fra væggen. Tilsvarende i tilfælde af et bidet og en vask.

Moderne badeværelse med vaskemaskine

Hvis vi ønsker en vaskemaskine på badeværelset, bør vi overveje dens dimensioner. Vi finder i øjeblikket meget smalle og lavvandede vaskemaskiner til salg. Deres emballage er ikke ofte anderledes end store vaskemaskiner, og de fylder meget mindre og ser meget renere ud, så de passer ikke bare ind i et lille badeværelse.

Hvis vi ikke vil have vaskemaskinen i syne, kan vi bygge den. Færdige møbler er til salg, så du kan skjule vaskemaskinen, men du kan også få dem på bestilling. Badeværelsesindretning kan give os mange dilemmaer, så det er værd at bruge råd fra en indretningsarkitekt, der vil hjælpe os med at arrangere dette problematiske værelse.

Små badeværelser - et lille problem!

To i én - bad + bruser. En ideel mulighed, når vi ikke har råd til et sted til to badeværelser i lejligheden, og vi vil have begge dele. Takket være denne løsning har vi i et lille badeværelse forskellige bademuligheder, og giver plads nok til det resterende udstyr. Der findes i øjeblikket forskellige typer brusekabiner på markedet, og vi finder helt sikkert noget, der passer til alle typer badeværelser.

Indvendigt badeværelse i et lille badeværelse

Egnede badeværelsesmøbler. Det skal ikke være for mange af dem, men nok til at skjule, hvad der er vigtigst. Jo færre kosmetik og småting der er i syne, jo mere rummelige og veludstyrede badeværelser. En god løsning er for eksempel at sætte store skuffer til kosmetik, hårbørster og en hårtørrer direkte under håndvasken.

Design badeværelse

Egnede bygninger. Det "usynlige" skab bag spejlet eller skabet over WC-rammen vil også være en vellykket idé. Den resulterende opbevaring til håndklæder eller toiletpapir kan skjules og omslutter den skjulte toiletramme med samme materiale som skabsfronterne.

pixel