Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Spisebord med udtræk

( antal produkter: 63 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Spisebord udtræk - praktisk og stilfuldt

Hvis sloganet "omhyggeligt altid forsikret" er tæt på dig og i det mindste delvist afspejler din personlighed, kan klapbordene vise sig at være møbler, du kan mærke med en oprigtig og varm følelse. Det er bestemt møbler med to ansigter - hver dag ganske ubetydelige, og frem for alt beskedne dimensioner, viser de kun ved store lejligheder, hvad de egentlig kan. Spisebord Udtrækkeligt - find den perfekte model med Selly Home!

Udtrækkeligt bord til en stor familie

Udfoldede borde er bestemt værd at overveje (og anvende) forslaget, hvis blot antallet af husstandsmedlemmer, og dermed dets almindelige brugere, ikke er stort. I den komplekse version vil det ikke tage for meget plads, takket være hvilket interiøret helt sikkert vil passe, mens det i tilfælde af ferier eller andre familiekonventioner vil give gæsterne ekstra plads. Spisebord med udtræk - tjek Selly Home tilbuddet!

Rundt spisebord udtræk og stole

Hvis du beslutter dig for at købe et klapbord, så husk at passe på det rigtige antal stole. De, der ønsker at løbe tør for plads ved bordet hver dag, prøv at inkorporere indretningen i andre rum (pyntepuder eller tæpper skræddersyet til individuelle arrangementer kan være nyttige). Klapstole, som efter sammenklapning ikke kræver for meget opbevaringsplads (selv under sengen eller i skabet, der kan være plads til dem) eller taburetter, som du også kan bruge i et andet skilt (dem med polstrede sæder vil vise sig for at være en god løsning) som fodskammel, kan træ bruges som sidebord ved siden af ​​en sofa eller lænestol i stuen). I Selly Homes tilbud finder du udtrækbare runde spiseborde i moderne, klassisk retrostil. Vælg en model til dig selv!

pixel