Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Spejl

( antal produkter: 3 )
Bredde [cm]
Højde [cm]

Dit smukke badeværelse: spejlbadeværelse

Spejle er nødvendige i vores liv - vi installerer dem i soveværelserne, gangene og selvfølgelig badeværelserne. Dette er dog ikke kun en glasrude, men også et vigtigt dekorativt element. Derfor kan du finde meget forskellige spejle, og det største udvalg af muligheder venter dig, når du skal til at indrette dit badeværelse. Grundopdelingen er formen - et rektangulært badeværelsesspejl er grundlaget, men det er også firkantet, rundt. Bølgespejlet eller det buede spejl er også populært. Tilbuddet inkluderer badespejle indrammet - professionelt skåret og sikret.

Badeværelsesspejl og dets dekorative funktion

Badeværelsesspejl er et meget vigtigt element i indretningen af ​​ethvert badeværelse, som ikke kun er æstetisk, men også funktionelt. I vores tilbud finder du mange modeller af spejle, udstyret med forskelligt tilbehør, der vil lette og gøre dine daglige kosmetiske procedurer nemmere. Vi hjælper dig gerne med at vælge det perfekte spejl til dit badeværelse, som du senere kan bestille i vores netbutik sammen med levering til det angivne sted.

Spejle til badeværelser i vores netbutik

Fordelen ved vores spejle er deres æstetik, smukke og moderne design, samt kvaliteten af ​​LED-belysning. Især den sidste egenskab har en væsentlig betydning for vurderingen af ​​ens eget image. Jævnt og stærkt oplyst ansigt er muligheden for at skabe en perfekt make-up, perfektionere din frisure eller barbere dit skæg grundigt. Og det betyder positive følelser om, hvordan du ser ud lige fra morgenstunden!

Sikkert spejlbadeværelse med lys

Mobler24 butikken giver kunderne mulighed for at bestille miljøvenlige badeværelsesspejle lavet med den nyeste teknologi. Til produktionen af ​​vores spejle bruger vi spejlvinduer fra den førende internationale producent AGC. Alle vores spejle er dedikeret til badeværelset, fordi de er fremstillet i henhold til IP44-standarden. IP44 betyder, at vores spejle ikke bliver beskadiget eller kortsluttet, hvis de kommer i kontakt med vand. Alle vores spejle er lavet uden tilsætning af kobber og blyforbindelser, hvilket gør dem miljøvenlige.

Altid en moderigtig klassiker eller lampe over spejlbadeværelse

Spejlet i rammen er et element i badeværelsesindretningen, som afhængigt af det arrangement du vælger, kan komplementere den valgte stil og smelte sammen med det øvrige udstyr og materialer. Spejlrammen er et karakteristisk og iøjnefaldende element. Da udvalget af spejle med rammer er meget rigt, kan du nemt finde former og materialer på stel, der refererer til den moderne stil, såvel som rustik og skandinavisk. Denne klassiske tilgang til spejlets udseende har stadig mange tilhængere, men det er tydeligt, at denne tendens begynder at være den modsatte. Producenter udvider deres tilbud løbende, så du nemt kan finde badeværelsesspejle, der lever op til dine forventninger.

For at kosmetiske og plejende procedurer kan udføres under behagelige forhold, skal personens ansigt foran spejlet være ordentligt oplyst. For at holde skygger usynlige skal lyskilderne placeres godt langs siderne og toppen af ​​spejlet. En mere praktisk løsning end selv at installere lamper er at vælge et spejl med belysning. Fordi homogene lyskilder er blevet brugt i sådanne modeller, falder belysningen jævnt på ansigtet fra mange sider, hvilket forhindrer dannelsen af ​​skygger og giver de rette betingelser for kosmetiske procedurer.

Spejlbelysning på badeværelset er en prioritet at have for øje, når man skal renovere et badeværelse. Hvis du ikke ved, hvordan du griber dette problem professionelt an, skal du vælge et færdiglavet sæt, der inkluderer et spejl med belysning.

Vores konsulenter hjælper dig med at vælge dit drømmebadeværelsesspejl – velkommen!

pixel