Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Kollektion Plano

( antal produkter: 9 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Pris
-

Indretning af børneværelse- Plano samling

Står du over for udfordringen med at indrette et værelse til dit barn? Leder du efter enkle, moderne møbler, der også er funktionelle? Med Plano møbelkollektionen bliver det en leg. Farverne i Plano-kollektionen er udvalgt på en sådan måde, at de nemt kan passe ind i både et drenge- og et pigeværelse. Kombinationen af ​​nuancer af hvid, eg og accenter, der imiterer beton, giver møblerne en tidløs karakter. Fronter i lyse farver med metalhåndtag vil pifte ethvert interiør op. Møblerne er lavet af højkvalitets lamineret plade, der er modstandsdygtig over for alle typer skader, så det holder i mange år. Kollektionen omfatter: en seng, et natbord, et skrivebord, kommoder, en hylde og garderobeskabe.

 

Organisering og opbevaring

Det centrale punkt i et børneværelse er sengen, hvor de ikke kun kan hvile og regenerere efter en lang dag, men også læse deres yndlingsbog eller lytte til deres yndlingsmusik. Under sengen er der to rummelige skuffer til sengetøj eller tæpper. En høj nakkestøtte giver ekstra komfort, mens du læser eller ser en film.

Det er værd at vælge et sengebord fra Qubic-kollektionen til din seng, med en fordybning og en skuffe, så du nemt kan stille din telefon eller et glas vand på den.

Et barns værelse skal have et skrivebord, hvor han eller hun kan studere komfortabelt. Plano skrivebordet har en stor skuffe og et rummeligt skab til bøger og notesbøger, takket være hvilket bordpladen altid vil være pæn.

Kommoder og garderobeskabe fra Plano-kollektionen er udstyret med rummelige skuffer og hylder, så du nemt kan få plads til alt dit tøj i dem. Garderobeskabe fra Plano-kollektionen fås i to størrelser, hvilket gør dem velegnede til både større og mindre rum.

Plano collection reolen har hele 8 hylder, takket være dem kan du effektivt vise dine yndlingsbøger og tilbehør. I bunden er der en rummelig og let tilgængelig skuffe til undertøj eller skoleartikler.

pixel