Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Skummadrass - Skum Madrass

( antal produkter: 19 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Hårdhed
Filter: farve
Pris
-

Hvilken madras er bedst?

Vi tilbringer en tredjedel af vores liv i sengen. Der er tale om 2,3 tusinde timer om året! Derfor bør vi vælge en madras, der er tilpasset os. Madrassen på sengen skal tilpasses til vægt, rygtilstand, soveposition. At vælge skumgummimadrasser er det bedste valg, der vil påvirke livskvaliteten. Interessante madrasser tilbyder til soveværelset. Priserne på skummadrasser er attraktive og tilfredsstiller enhver kunde. Skummadrasser på grund af deres unikke egenskaber bliver stadig mere populære hos kunder over hele verden, og det er meget let at rengøre madrassen. Det er reversible madrasser. På basis af andre madrasser er de kendetegnet ved høj plasticitet. Hvis du sætter pris på en klassisk madras - vælg en model, hvor det sædvanlige polyurethanskum ofte understøttes af latex. Til gengæld fungerer termoplastisk skummadras godt for brugere, der ønsker at opretholde ordentlig rygradstøtte, mens de hviler. Vores tilbud inkluderer forskellige madrasstørrelser. Skummadras er en nem måde at få en god nats søvn på! Billige madrasser med kvalitetsgaranti.

 

Skummadras ret modstandsdygtig

Hvad er HR skum? Det er i øjeblikket en af ​​de mest værdifulde komponenter, hvorfra de bedste skummadrasser fremstilles. Sengemadrasser med fyldning baseret på meget elastisk skum vælges af krævende kunder, for hvilke holdbarhed og øget elasticitet er en prioritet. En højelastisk madras er den korrekte placering af kroppen, hvilket reducerer ubehag i forbindelse med rygsmerter. Den ekstraordinære fleksibilitet betyder, at de også kan bruges til justerbare rammer. Billige sundhedsmadrasser designet til korrekt placering af rygsøjlen under søvn.

 

På udkig efter en god madras - termoplastisk skum

Termoplastisk skummadras er en komponent med mange fordele og interessant historie. Det svarer til det "Visco" -skum, der blev brugt i kosmonautik, som blev opfundet i 1960'erne af forskere fra NASA. Tempur-madrasprisen er meget attraktiv. Under påvirkning af kropstemperatur klæber skummet sig helt til det, hvilket resulterer i en betydelig trykreduktion. Perfekt madras og forbedret blodcirkulation - dette materiale anbefales til kunder, der fryser under søvn. Billig skummadrasser - Se Selly Home-tilbudet!

 

Hvordan vælger man den rigtige madras?

Madrassens vigtigste opgave er den rigtige støtte af rygsøjlen, mens du sover. Det skal vælges for brugerens højde og vægt. Visningen er, at hurtig madras er bedst for alle. Dette er en forkert opfattelse, fordi kropsvægt er afgørende for valget af madras. Vores skummadrasser er et godt alternativ. Dette er en rygsmertsmadras, der hjælper med at holde rygsøjlen korrekt. Valg af madras er ikke et problem! god madras til dig til en lav pris! Det passer perfekt til enhver krop. Vi har forskellige hårdheder, så du kan vælge den rigtige til dig selv. Det skal huskes, at den valgte model skal være mindst 20 cm længere end den, der vil sove på den. Hver person har en anden struktur, så hvis den er tungere, vil hård madras være egnet, mens det i tilfælde af en let person - en blød madras. Vores klassiker er en hård skummadras. Fås i forskellige størrelser! Ved du ikke, hvor man kan købe en madras? Tjek vores tilbud! Velkommen!

pixel