Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Kollektion Quant

( antal produkter: 20 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Filter: farve
Pris
-

Soveværelsesmøbler

Hvis du leder efter loftsmøbler, kan QUANT-kollektionen interessere dig. Møbler fra QUANT-kollektionen er perfekte til at indrette et soveværelse i en moderne stil. QUANT kollektionen anvender to typer belysning - inde i vitrineskabene og udenfor, hvilket understreger fronternes rummelighed og giver soveværelset en hyggelig atmosfære. Sorte, geometriske metalben og karakteristiske fronter med 3D-effekt giver møblet en stilfuld karakter.

Loftseng

Soveværelsets centrale punkt er QUANT sengen, som fås i to størrelser 160x200 og 180x200, så du nemt kan tilpasse den til dit soveværelses størrelse. Loftsengen har en trinramme, der sikrer korrekt placering af madrassen. Derudover er sengen udstyret med en stor beholder, hvor du med held kan opbevare årstidens tøj, sengetøj, tæpper og andre nødvendige genstande. Gaslifte sikrer enkel og nem åbning af stellet med madras.

 

Det rummelige garderobe fra QUANT-kollektionen er en ideel løsning for folk, der værdsætter funktionalitet. Denne garderobe har to stænger, hvorpå du kan hænge tøj i forskellige længder og et stort antal hylder. Soveværelsesgarderobeskabet i loftstil er kendetegnet ved en interessant kombination af trefarvet indretning med en sort ramme, der fungerer som støtte. Ved at placere et stort spejl på en af ​​fronterne forstørrer det rummet optisk og gør det mere rummeligt. Sættet indeholder en fire-dørs garderobe med hængslede døre og en to-dørs garderobe med skydedøre. Hvis du har brug for mere opbevaringsplads, indeholder sættet en kommode med tre skuffer, der gør det nemmere at organisere dokumenter eller andre småting. Indbygget LED-belysning understreger møblernes moderne karakter.

Samlingen indeholder også et sengebord, som ser ud til at være et væsentligt element i soveværelset. Det giver dig mulighed for nemt at placere et vækkeur, telefon eller et glas vand. Derudover giver to rummelige skuffer dig mulighed for at opbevare nødvendige genstande.

pixel