Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Opsigelse af kontrakten

Køberen kan fortryde køb af varerne i overensstemmelse med bestemmelserne i lov om annullering. Fortrydelsesretten betyder, at køberen uden returnering kan returnere varerne til sælgeren.

Køberen skal underrette sælgeren om fortrydelsesret så hurtigt som muligt. Beskeden fra køberen til sælgeren om brugen af ​​afbestillingsretten skal være skriftlig (afbestillingsformular, e-mail, fax eller brev) og skal indeholde oplysninger om, hvordan køberen vil returnere varerne til sælgeren.

Hvis der anvendes ret til tilbagetrækning, skal varen returneres til sælgeren inden for 30 dage fra den dato, hvor køberen modtager varen eller indsamlingsnotatet, eller varen stilles til købers rådighed.

Sælgeren er forpligtet til at tilbagebetale hele købsprisen til køberen inden for 14 dage fra den dag, sælgeren modtager varen eller indsamlingsnotatet, eller varen stilles til sælgers rådighed. Returforsendelse dækkes af køberen, og varerne skal returneres i samme stand, som du modtog dem. Sælgeren kan ikke fastsætte gebyrer for købers brug af angreretten.

Når ordren er behandlet, har sælgeren ret til at opkræve køber en returafgift, hvis køberen ikke ønsker at acceptere ordren.

Køberen kan undersøge produktet, inden han eller hun beklager købet. Dog skal varen kunne returneres til sælgeren i næsten samme stand og mængde, som det var da køberen modtog den. Hvis det er muligt, skal køberen returnere varen til sælgeren i den originale emballage.
pixel