Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Soveværelse

( antal produkter: 841 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Hårdhed
Filter: farve
Pris
-

Dyb og afslappende søvn


Det er grundlaget for, at næste dag kan stå frisk, udhvilet og klar til de udfordringer, en anden dag byder på. Enhver, der vil sikre perfekte forhold for søvn og hvile, bør forsøge at få det rigtige udstyr til soveværelset. Begrænser du pladsen? Dette er ikke et problem, små soveværelser kan også indrettes perfekt efter Compact Living-metoden. Vores Semi Shelf Concept Pro hjælper dig med dette, som du kan finde her.

Indretning Soveværelse - lille soveværelse er en leg


når du har en række Selly Home møbler til rådighed. Søger du professionel rådgivning, så kontakt os i chatten og find den perfekte løsning til dit hjem med smarte løsninger til små soveværelser leveret af vores indretningskonsulenter. Der er et rum, hvor du udover at skabe et rum til afslapning også kan få et fuldt funktionelt klædeskab. Soveværelsesinteriør: For at dette skal ske, skal alle møblerne vælges, takket være hvilket vi ønsker at skabe et unikt rum til hvile og et sted, der giver os mulighed for at tage os af dit udseende. De grundlæggende møbler i hvert soveværelse er sengen. Lad os huske, at det ikke kun er behageligt, men også solidt og praktisk konstruktion. Soveværelsesinspiration - KLIK!

Almindelig soveværelse


... men det er steder, der tilbyder meget mere end blot et sted at sove. Det er også rum, der giver dig mulighed for at afskære dig selv fra omverdenen og fordybe dig i din yndlingsbokss verden. Soveværelsets ordning er primært ansvarlig for at opnå denne effekt. Ved hjælp af forslagene til Selly Home showrooms er der mange muligheder. Vores specialister, der har stor erfaring med boligindretning, har forsøgt at præsentere møbler i snesevis af konfigurationer i overensstemmelse med reglerne ...

Feng shui soveværelse


Inspiration til soveværelser: Fra soveværelset kan du vælge drømmen med hensyn til praktisk og æstetisk. Særligt bemærkelsesværdig er Montreal-kollektionen, som kombinerer funktionel enkelhed og sofistikeret elegance fortryllet i en let trænuance. Sådan farve til soveværelser vil forstørre rummet og tilføje en elegant. Den har et funktionelt klædeskab, der giver dig mulighed for at styre klædeskabet, og en højkvalitets seng med læderfinish. En praktisk tilføjelse er også sengeborde, til at opbevare ting, der altid er nødvendige lige ved hånden.

Smarte soveværelsesløsninger


Vera kollektionen er kendetegnet ved en lidt anderledes stil. Dette er et forslag til folk, der sætter pris på varmt interiør i en klassisk eller nyere version. Han henviser til møblerede soveværelser, som i høj grad er populære takket være skandinavisk interiør. Soveværelsesarrangementerne præsenteret af os er kun forslag, de kan frit ændres for at give soveværelset en unik karakter, der passer perfekt til vores behov. For eksempel, for soveværelser uden vindue, ville et godt valg være valget af lette møbler - hvide eller dem i lysere nuancer af træimitation, der med succes "åbner" rummet. Vi håber, at de rummelige arrangementer, som vi har forberedt, vil inspirere med mange ideer, som kan realiseres i veludstyrede Selly Home showrooms. Tjek vores galleri og beundre soveværelsesidéer udviklet af vores specialister.

pixel