Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Valg skrivebord barn

( antal produkter: 43 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Møbelskrivebord - Specials Skrivebord 4 grader

Kun de, der har børn og allerede har arbejdet med indretningen af ​​et børne- eller ungdomsværelse, kan indrømme, hvor mange problemer der er. Unge lejere er ofte ikke nemme at behage, har som regel deres egen mening, som man ikke kan argumentere for. Det er svært at sætte deres eget syn ind i det rum, hvor de ville tilbringe det meste af dagen efter hjemkomsten fra skole. Skrivebord til børn - Tjek Selly Home-tilbuddet ud! For at imødekomme forventningerne hos begge forældre, der drømmer om et klassisk skrivebord for ro til deres børn og teenagere, som i deres valg er styret af tidens trends, originale og ekstraordinære løsninger, har vi udarbejdet et tilbud, som vil kunne indfri alles forventninger.

Skrivebord i stuen? Hvorfor ikke!

En ung mands værelse skal frem for alt kombinere upåklagelig æstetik med praktiske løsninger. Det er ofte et lille område, der skal indrettes på en meget funktionel måde. Voksne har som regel en stue, soveværelse, garderobe, ofte også mange andre rum beregnet til specielle formål – barnet skal have alle disse funktioner inkluderet i ét rum. Dette er ikke en udfordring, men intet er umuligt for os! Takket være de interessante løsninger, der er tilgængelige i vores tilbud, kan du passe alle de nødvendige møbler og genstande til dine børn selv i et lille rum.

Der bliver lavet mange ting på børneværelset. Her sover teenagere, leger, laver lektier, inviterer venner. De bruger det meste af deres tid i det, hvorfor et værelse til et barn skal overvejes nøje. Det vigtigste møbel ser ud til at være ungdomsborde. Med vores børn vil børnene lave lektier, læse bøger, lege på computeren og udføre mange andre aktiviteter. Det kan derfor godt betale sig, at ungdomsdiskene ikke kun er pæne og velegnede til resten af ​​møblerne, men også funktionelle. Det er nødvendigt at være opmærksom på overfladen og antallet af skuffer og skabe, som ikke bør gå glip af i barnets værelse. Desk PC - find den perfekte model!

Fantastisk skrivebordsjæl på dit kontor

Ungdomsborde i vores tilbud vil helt sikkert opfylde kravene fra alle forældre og teenagere. Vi tilbyder dig klassiske skriveborde I træ eller såkaldte amerikanske skriveborde, som vil være perfekte til alle typer interiør, samt flere moderne skriveborde - glasborde, i interessante farveudgaver. Derudover er det værd at huske på, at vi på vores værelse har brug for roterende lænestole, som vores børn vil sidde på. Når man vælger dem, skal man først og fremmest huske på ergonomi og vælge en model, der ikke vil have en dårlig effekt på den unges rygsøjle. Du finder også praktiske modeller skriveborde med hjul. I butikken finder du også garderobeskabe, legetøjsbeholdere og andre nyttige gadgets på børneværelset, samt mange andre møbler, der helt sikkert vil fylde pladsen til et barn og en teenager.

pixel