Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Babyseng

( antal produkter: 2 )
Filter: farve

Sikkerhed først og fremmest - kantbeskytter tremmeseng

Det grundlæggende og obligatoriske element i hver ung familie - en barneseng. At tænke på sådanne møbler har normalt en traditionel trævugge i tankerne. Med barrierer, hvid eller i naturlig farve. Barnesenge tilbyder dog mange flere muligheder. De gør livet lettere for forældrene så meget som muligt. Mange tilbehør tilføjer en stor merværdi til barnets værelse.

Tremmeseng størrelse - bredt udvalg + funktioner

Hvad så? For eksempel kan en tremmeseng laves om til en sofa. Det vil kun være en model for ældre, flerårige børn. Så det er 2i1. Det giver dig mulighed for at spare penge. Det kræver ingen ekstra tid og energi at lede efter og samle den næste. Behandling fra et alternativ til et andet tager kun et dusin minutter. Alt sker uden at forlade huset selvfølgelig. Tremmeseng med dropside - tjek Selly Home-tilbuddet!

Skuffe i en barneseng til et barn - en simpel ting, en stor bekvemmelighed

Men selv en almindelig tremmeseng giver en bred vifte af muligheder. En almindelig seng med skuffe er meget mere behagelig hver dag. Det handler ikke kun om ekstra plads til puder eller dyner. Det vigtigste er, at forældrene har det lige ved hånden. Du behøver ikke unødigt at kombinere - "hvor skal du sætte dette sengetøj". Hvorfor er det så vigtigt? Det skal huskes, at frisk luft bør tillades i madrassengen. Takket være dette vil væksten af ​​bakterier stoppe. Det eneste du skal gøre er at lægge resten af ​​lagenet over madrassen hver dag. Dette gøres selvfølgelig, når småbørn ikke er inde.

Forbedringer i lille barneseng - forældre og børn vil gavne

En anden interessant løsning er en barneseng med en faldside. Kanten kan sænkes i nogle modeller. Det er forældrenes komfort, såsom manglen på at bøje sig ned. Det er bedst kun brugt til nyfødte, der ikke er i stand til at sidde. Der er også mulighed for at fjerne siden helt. Takket være dette vil dit barn finde sin egen vej ud af sit sæde. Der er mere selvstændighed. Det fungerer godt med lidt større børn. En barneseng til en baby med denne funktion er en fremragende fordel i sin enkelhed, ikke? Hvad har andre tremmesenge? I stedet for den sænkede side kan du vælge bevægelige spor. Som regel vil du i mange modeller tage 2-3 af en længere væg. Fordelen er den samme som ved den aftagelige side. Denne løsning er dog også for lidt yngre mennesker. Det er nemlig lidt mere sikkert. Cot Baby - tjek Selly Home-tilbuddet ud!

En premium seng? For dem, der vil noget mere

Du finder også en premium seng. Det har attraktioner som vuggefunktionen. Der findes også modeller med lille kommode og puslebord. De er på den korte side. Så er det 2 i 1 eller 3 i 1 - kommandocentralen for unge forældre.

pixel