Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Kollektion Piemonte

( antal produkter: 8 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Stue møbler Piemonte

Står du over for udfordringen med at indrette din stue? Vil du kombinere elegance og modernitet, men er du også interesseret i funktionalitet? Det er muligt med Piemonte møbelkollektionen. Den originale kombination af Portland askefarver med sort metaltilbehør vil glæde fans af unikt interiør. Fronter med lameller tilføjer modernitet til møblerne og får det til at passe ind i de fleste nutidige arrangementer. Stabilitet og subtilitet er tilføjet af slanke sorte metalben, som også hjælper med at holde orden under møblerne. Piemonte-kollektionens møbler er lavet af højkvalitets lamineret spånplade, hvilket gør det holdbart og holdbart. Kollektionen omfatter: kommoder, et klædeskab, et vitrineskab, et sofabord, et tv-skab og en hængende hylde.

Opbevaring og organisering

Stuen skal have et praktisk og æstetisk sofabord, hvor du kan drikke din yndlingskaffe. Piemonte-bordet har alle disse funktioner. Derudover er den udstyret med en skuffe og en udsparing, som giver dig mulighed for at opbevare forskellige småting. Et andet vigtigt element i stuen er et tv-skab, som vil gøre det nemmere at organisere rummet ved siden af ​​tv'et. To skabe med låger og en fordybning giver dig mulighed for at opbevare elektronik, mens en skuffe holder alle de små ting på deres plads.

Piemonte kommoder og garderobe er en original og stilfuld løsning til moderne interiør. De vil hjælpe dig med at organisere rummet ikke kun i stuen, men også i soveværelset. Kommoderne kommer i to varianter, så enhver finder den rigtige model for sig selv. De er udstyret med hylder og skuffer, hvilket gør det lettere at arrangere alt det nødvendige tilbehør.

Udover at give opbevaringsplads tilføjer vitriner fra Piemonte-kollektionen også en hyggelig atmosfære til rummet takket være LED-lys. Glasdørene giver dig mulighed for at vise billeder, souvenirs eller yndlingsbøger. For at give dig selv ekstra plads til at vise værdifulde genstande, er det værd at vælge Piemonte hængende hylde. Det har ikke kun en praktisk funktion, men har også en dekorativ værdi, der vil understrege interiørets karakter.

pixel