Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Rundt spisebord til store familier

( antal produkter: 41 )
Bredde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Rundt spisebord – hvor kommer denne hype fra?

Det runde bord er stadig en favoritløsning, som mange har valgt. Bordpladen uden kanter har en stor mængde hygge og harmoni i sig, som ikke kun er velkomne i klassisk, men også moderne interiør. Og tro ikke, at det kun er gode gamle træborde, der venter på dig her - også med temaet runde borde, er der mange materialer, der venter på dig.

Rundt spisebord med indsatsplader

En opskrift på havearbejde begrænset plads i spisestuen? Afrundet bordbord! spisebord med indsatsplade vil helt sikkert spare dig for kostbar plads. 2 hurtige bevægelser er nok til at skabe ekstra pladser ved bordet til uventede gæster, mens du ikke behøver at tage ledig plads væk hver dag. Kort sagt – udtræks spisebord fungerer godt i enhver spisestue. Udover den åbenlyse praktiske funktion vil den også garantere CI stilfulde møbler. Sikker for børn - kanterne er afrundede. Stort rundt spisebord - tjek Selly Home-tilbuddet ud!

Rundt spisebord med udtræk

Et rundt bord med kapacitetsboks, ideel til opbevaring af et sted med daglig brug af drop. Jo da! Hos Selly Home finder du modeller af runde borde, der er udstyret med ekstra skuffer placeret under disken.

Stort rundt spisebord med hjertet af spisestuen

Runde borde har ingen skarpe kanter, så de giver harmoni til interiøret og bekymrer sig om en hyggelig atmosfære. Men deres fordele stopper ikke der. En stor fordel er muligheden for at rumme flere gæster uden risiko for, at nogen skal sidde i hjørnet. I Selly Home finder du en masse omkring spisebord 8 personer. Det runde bord betyder også, at hver person, der sidder ved siden af ​​ham, har fri adgang til tallerkener placeret på det. Runde borde giver dig også mulighed for at starte en samtale med alle dem, der sidder ved bordet. Dette gør det nemmere at føre samtaler, især når et stort antal mennesker sidder på den. Ved det traditionelle bord har vi kun adgang til de nærmeste naboer, der sidder til venstre og højre og folk fra den modsatte retning. Ved det runde bord ser vi ansigterne på alle de mennesker, der er samlet omkring bordet. I SH finder du forskellige farver og størrelser af borde i en rund plade - fra hvide runde spiseborde til dem i sort. Et andet vigtigt problem, som de runde borde præsenterer, er også deres sikkerhed. Når der bor små børn i huset, er det ikke svært for løbene at falde ned i møblerne. Til dette formål er et rundt bord uden skarpe kanter og kanter meget sikrere for småbørn og udgør ikke en trussel i modsætning til traditionelle borde. Det runde bord løser også belysningsproblemer. Kun én punklampe er nok til at oplyse den. Spisebord rundt - find den perfekte model med Selly Home!

pixel