Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Rund puff - Siddepuff

( antal produkter: 2 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Filter: farve

Elegance, der vil glæde dine gæster - rund pust

I vores tilbud finder du stilfulde fodstøtter og polstrede puffer, som er lavet af fine, men frem for alt - stoffer af fremragende kvalitet. De vil dekorere dit hjem i mange år!
Vores fodstøtter og puder er kendetegnet ved et originalt design, takket være hvilket din salon får et nyt, elegant ansigt. Møblerne er ergonomiske og stabile takket være træben. Derudover har de en positiv effekt på helbredet - på brystvorten kan du forme din figur ved at bevare den korrekte siddestilling.
Har du spørgsmål til vores udvalg af fodstøtter og puffer? Kontakt os på telefon eller mail! Vi vil gerne besvare alle tvivl og spørgsmål!

Læderpuf til indretning

Leder du efter møbler, der vil være perfekte, hvis du vil slappe af, er puffer et godt valg. Puffen er placeret ved siden af ​​loungesættet, og giver dig mulighed for at slappe af efter en hård dag på arbejde eller skole. Puffer er også en måde at organisere et sted at sidde for gæster, der besøger os. Efter at have forladt dem, er der dog intet til hinder for, at de fungerer som fodstøtte for beboerne i sofaen. Alle puf-modeller i vores butik er ekstremt komfortable, hvilket betyder, at deres brugervenlighed væsentligt overstiger traditionelle lænestole eller stole.

Pust til hallen

Møbelpuder er en ret universel ting. Teoretisk er det oftest anvendeligt i stuen, men det kan også være et møbel i soveværelset eller entreen. Puf med sæde til gangen vil være nyttig, når du skifter sko. Og hvis den har en skuffe også som et sted at opbevare diverse småting. Nogle gange kan entrepuffen også bruges som bord, hvor du kan stille din taske eller paraply, når du kommer hjem.

Sæder til siddepladser


Hovedanvendelsen af ​​disse enkle polstrede møbler er siddeområdet som en puf. Elsket af børn og ældre, puffs i forskellige former er de perfekte steder at bruge tid på at lege, lege og tilbringe stunder med familien. Det er den type møbler, der ikke fylder meget, men som giver en funktionalitet, som ikke opnås ved nogen udskiftning.
Puf vil være særlig nyttig, når du besøger uventede gæster. Hvis vi ikke har stole nok i lejligheden, kan vi altid bruge lænestolene som en behagelig siddeplads. Takket være mange mønstre og polstringsmaterialer kan disse ukomplicerede møbler også se flotte ud. Sædehynder vil helt sikkert give en fornemmelse på et børne- eller ungdomsværelse, men vil også være at finde i stuen.

pixel