Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Shabby chic interiør

( antal produkter: 1 )

Shabby chic interiør online butik

Shabby chic er en af ​​de mest populære stilarter inden for interiørdesign. Den blev opfundet i 1980'erne af designeren Rachel Ashwell, og det var hende, der smittede millioner af hovedsageligt kvinder med en kærlighed til gamle, slidte genstande med sjæl. For over 25 år siden grundlagde hun også en butik i Santa Monica, hvor shabby chic varer stadig kan købes i dag. Rachel er også forfatter til bestseller-guides til, hvordan man indretter et hus, der er slidt, som i dag har en løbende genoptagelse og nye dele dukker op.

Shabby chic netbutik

Det er et lurvet, elegant paradoks, for ved første øjekast virker det, som om ingen har taget sig af dem i årevis. Selvfølgelig er dette kun en bevidst illusion. Fordi charmen og charmen ved shabby er baseret på, hvad der er gammelt eller bare på det gamle udseende. Men det kræver en masse romantisk sjæl og kreativitet som Anne of Green Gables for at skabe et charmerende interiør. Det er let at falde i overdrivelse, hvilket er let at miste kontrollen. Kitsch er den vigtigste fælde, man skal passe på. Men hvis vi føler en fornemmelse for, hvad der er gammelt og behovet for at genoprette dette nye liv - er det et job.

Shabby chic interiør

Den lurvede, elegante stil forveksles ofte med provencalsk stil – eller omvendt. Dette skyldes hovedsageligt, at begge stilarter har meget landligt, idyllisk klima. Blegede møbler, gammel keramik, sentimentale rammer, dekorationer fra en bedstemors kuffert. Men hvis hvid i provencalsk stil kun skal være en tilføjelse, er det i stil med shabby chic, der vil være hovedfarven, men ikke den eneste. Shabby Chic Furniture - tjek mobler24 tilbuddet ud!

Shabby chic møbler - hvilke farver skal du vælge?

I et lurvet stilfuldt interiør vil der ikke være mangel på pudret, pudret pink, hvid - selv akvarel blå og gammel, falmet gul. Shabby chic er også grå og lysebrun og endda sort - hovedsageligt vises disse farver i yderligere rammer, rammer eller dekorative møbler. Shabby Chic Style - find den perfekte model med Selly Home!

Det er den lyserøde farve - i kombination med blomstermotiver, primært pink, amoriner og hjerter - der gør den lurvede elegante stil ekstremt feminin og romantisk. Skadeligt, de kan lide at gøre grin med mændene til de damer, der har besluttet at dekorere huset i denne stil. Men er det rigtigt?

Renover møbler shabby chic fra mobler24

Lurvet elegante møbler skal vise tegn på, at tiden går. Anstrengt, let gnidet, revnet og hævet. Her, "renoveret" i denne stil, føles louis vuitton, gamle kommoder, kister, skænke godt. Selvom der i moderne begivenheder ofte bruges nye møbler - produceres de kun for at give indtryk af at være fundet på loftet. Rustikke møbler finder også en god plads her. Men alle skal være lavet af naturligt træ malet i hvid med en speciel teknik.

Emner i emne shabby chic stil

Et yderst vigtigt element i at arrangere shabbychic interiør er .additions. Arrangementet vil blive suppleret med gamle duge, blonder, broderi. På væggene vil vintagebilleder indrammet i antikke rammer, gamle ure eller spejle blive vist, på kommoderne kan du ikke gå glip af lamper med romantiske lampeskærme og på væggene af tapeter med delikate blomster- eller dyremotiver.

Interiør shabby chic DIY

Kreativitet er uden tvivl vigtigere, når man arrangerer denne type interiør end porteføljen. Lurvet mode i gør-det-selv viser, hvordan mange mennesker kan fremhæve rigtige mesterværker fra ting, der er dømt til skrald. Særlige teknikker til at renovere stilfulde, elegante møbler kan læres på mange workshops eller online tutorials.

pixel