Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Klesstativ

( antal produkter: 18 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Garderobestativ og møbler24

Ikke kun medarbejdere, men også kunder og andre besøgende på virksomhedens kontor vil med glæde lægge deres frakker og paraplyer fra sig. Det er ikke hensigtsmæssigt, at de skal hænge tøj på stoleryggen. Derfor finder du i denne kategori en praktisk vægophæng, en hjulophæng og en stilfuld tøjhylde. I en situation, hvor der ikke er meget plads i gangene eller rummene, anbefaler vi køb af klassisk vægophængsstativ til tøj. Har du mere plads, kan du vælge en metalbøjle på hjul, hvor der passer en større mængde varmt overtøj, eller en udgave med hylde til sko eller uden. Hængende tøjstativ - se mobler24 tilbuddet!

Tøjstativ med hjul - en praktisk løsning

Den mest stilfulde løsning er en stående trailer, men den kræver nok plads omkring. I vores tilbud finder du også en meget praktisk variant med roterende hoved og en funktionel paraplyholder og afløb. Paraplystativet kan selvfølgelig også købes separat. Tøjstativ Walk - find den perfekte model med mobler24! Dem i vores tilbud er lavet af solid eller perforeret stålplade malet med højkvalitets pulverlakering, vi har også modeller lavet af børstet rustfrit stål.

Tøjstativ - til stationær butik og korridor

Butiksreoler (standere) er et uundværligt element i butiksudstyr. Nødvendig i tøjbutikker, tilbehør og andet sortiment. Solid - lavet hovedsageligt af forkromet eller jordet stål, tøjstativ på hjul, som tillader hurtig bevægelse, ændrer interiørdesign, holder orden. Tilbuddet omfatter et stort udvalg af stativer fra enkel type bøjlestativ til specialreoler, profileret til specifikke produkter - hatte, slips, solbriller, tasker, smykker eller strømpebukser. Udsalget inkluderer også et pulverlakeret stativ og trådophæng, designet til at vise postkort, magasiner og tobaksvarer.

Vægmonteret tøjstativ - maksimerer interiøret

Garderobeskabe og stativer til tøj er ikke alt. Garderobeskab, hvis du bare arrangerer det eller leder efter en måde at genoplive soveværelset på, i mobler24-kampagner finder du tusindvis af originale møbler og tilbehør fra kendte designere og unikke produkter fra lokale producenter. Start med spændende online shopping og skille dig ud fra mængden! I dag er tøjstativet ikke kun en praktisk tilføjelse, der passer til soveværelset, badeværelset eller garderobeskabet. De seneste trends er værdsat af udtryksfulde farver, bemærkelsesværdig overflade og usædvanlige kombinationer af materialer. Tøjhylden kan også være en original dekoration og et iøjnefaldende element i arrangementet. Det vil være et sted ikke kun for tøj! Standen vil også have forskelligt tilbehør – smykker, huer eller tørklæder. Det er oftest lavet af træ, metal, rustfrit stål eller støbejern.

Stativ til tøjstativ - måske tre?

Trætøjsstativer er en nyhed på markedet - de skiller sig ud med en elegant finish og enestående stabilitet. Stilen, som udviklede sig i det 19. århundrede i britiske kolonier i Afrika og Asien, elsker orientalske ingredienser! Tøjstativet i træ kan være lavet af ibenholt, mahogni, teak eller palisander. Det er ikke ualmindeligt, at rattan eller bambus lethed tilføjer det. Det er værd at huske på, at kolonikisten ikke behøver at være enkel og asketisk. Et stativ til tøj er et ideelt valg, for eksempel til et soveværelse i skandinavisk stil. Hvidt, stramt interiør vil ændre karakteren, hvis du sætter det i eksotisk massivt træ. Træstativ varmer ikke kun rummet op, men tilføjer også en klo. Hvis en stand ikke er nok, bør du satse på sættet! Træstativer i forskellige størrelser kan være nøgleelementer i indretningen.

pixel