Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Sminkebord Til Salgs - Sminkebord Soverom

( antal produkter: 5 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Hvor kan man købe toiletbord?

Har du ingen steder at opbevare dine farverige kosmetik? Tager du make-up på et dårligt oplyst badeværelse, bøjer du dig foran spejlet for at tegne dine øjne? Hvis du vil kærtegne dig selv i et behageligt miljø og supplere indretningen af ​​lejligheden med et virkelig imponerende element af interiøret, skal du arrangere et toiletbord. Moderne toiletborde passer perfekt ind i dit interiør. Sådanne møbler vil være velegnede til mange brugere, selv de yngste: toiletborde til børn kan bruges som skrivebord. Du vil nemt blive forsynet med Selly Home - et imponerende toiletbord, der laver et skrivebordssæt + en LUNA-forlænger. Her er en håndfuld information:

Toiletbord med spejl

Skrå eller lige? Gynger eller fastgøres til væggen? Kompakt eller permanent? Enkelt eller et sæt spejle? Der er mange måder at tilpasse et spejl til et toiletbord.

Jeg stoler fuldstændig på dine præferencer, når jeg laver makeup her. Husk at tilpasse spejlet til toiletbordet.

Toiletbord og skrivebord i ét

Den fedeste løsning for mig er skrivebordene med en bordplade, der kan løftes op, som også kan bruges som toiletbord. Under bordpladen gemmer vi al kosmetik og gadgets. Hvis du ikke ønsker at hænge eller placere spejle på disken, er det værd at vælge en model, der har dem monteret inde under bordpladesektionen. Vores arrangementer er en kilde til sminkebordsinspo for fans af dette enestående møbel.

Denne idé er så cool, at sådan et skrivebord og en kommode kan placeres i næsten ethvert rum, for eksempel i stuen. Derudover vil det fungere godt i en studielejlighed. Disse diskrete møbler kan også hjælpe dig med at holde dig organiseret. Toiletbord med skuffer er et almindeligt alternativ. Toiletbord til salg - Tjek Selly Home-tilbuddet ud!

Den bedste idé ville selvfølgelig være at vælge et toiletbord med spejl og lys, men mere om det senere :)

Skrivebord - toiletbord til børn er et perfekt tilbehør til et lille staldrum. Det bliver hendes lille tilflugtssted, hvor hun både kan flette og lave sine lektier.

Belysning af toiletbordet

Toiletbord med lys? Tilpasningen af ​​kunstig belysning vil hovedsageligt afhænge af dens placering i forhold til naturlig belysning. Når du vælger kunstig belysning, så sørg for at den skinner jævnt på dit ansigt – det er vigtigt at fylde din makeup ordentligt op. Lys til toiletbord forhindrer dig i at forestille dig et andet sted til hverdagen.

Toiletbord sælges
Hos Selly Home finder du masser af flotte vasketoppe til kampagnepriser. Billig toiletbord lavet af materialer af høj kvalitet er en investering i mange år. Et tip til mænd - toiletbordet vil være en perfekt gave til den anden halvdel. Glem ikke det næste vigtige problem - stol til toiletbord. Vores brede udvalg vil helt sikkert give dig mulighed for at vælge den perfekte restaurering til din forfængelighed. Selly Home stole kan findes.

pixel