Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Kollektion Gris

( antal produkter: 5 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Pris
-

Moderne soveværelse

Soveværelsesmøbler Gris er en kombination af modernitet og funktionalitet. De er perfekte til soveværelser i alle størrelser. Nuancer af grå, sorte detaljer og en indbygget LED-lysliste skaber det perfekte rum til afslapning og hvile.

 

Seng med opbevaring

Seng med opbevaring fra Gris-kollektionen fortjener særlig opmærksomhed. Det hele ser usædvanligt let ud takket være brugen af ​​smalle ben og en lidt skjult beholder til opbevaring af sengetøj. Nakkestøtten giver ikke kun behagelig støtte, når du hviler dig, men har også en indbygget æstetisk indsats, der giver dig mulighed for at føre kabler, for eksempel til opladeren.

 

Rummeligt klædeskab

For at sikre orden og æstetik skal soveværelset også have et rummeligt klædeskab. Soveværelsesgarderobeskabet fra Gris-kollektionen er opdelt i fire zoner, som indeholder et passende antal hylder og stænger til bøjler, takket være hvilke vi nemt kan rumme alle de nødvendige ting. Hvert segment har sin egen hængslede dør, hvilket gør det endnu nemmere at organisere din garderobe.

 

Opbevaringspladser

Samlingen omfatter også en kommode og et sengebord, som vil give ekstra lagerplads til opbevaring af personlige ting, men også tilføje elegance til soveværelset.

pixel