Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Øreklapstol

( antal produkter: 12 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Moderne ørepropstol - tjek


Øremærkestol er et bevis på, at godt design aldrig bliver gammelt. Drømmer du om et fuldt ud komfortabelt og stilrent loungemøbel, skræddersyet til dig og dine behov, så husk at møde vores bestseller. Du vil med garanti nyde Ushak lænestolen. Slap af på en yderst behagelig lænestol i de mest moderigtige farver. Et perfekt formet møbel, blødt og utrolig behageligt. Hvis du efter en hård dags arbejde har brug for et øjeblik derhjemme, kun for dig selv, vil en stor lænestol fra vores kollektion være den perfekte løsning. Du kan godt lide eftermiddagsafslapning, ikke? Problemet er, at din gamle stol ikke længere er så behagelig, som den plejede at være. Oplev en ny dimension af fornøjelse, et korrekt profileret sæde, en stor nakkestøtte og komfortable armlæn. Alle disse elementer giver dig mulighed for at slappe af og genoplade dine batterier. Øreklapstole passer perfekt ind i ethvert interiør. Tjek ind i stuen, kontoret eller soveværelset. Vælg farven på stof og ben for at skabe dit perfekte møbel, og nyd en stilfuld lænestol i dag! Se selv, hvor lidt der skal til for at være i stand til at nyde alle - selv det mindste hvilemoment, få en drøm, komfortabel lænestol. En moderne lænestol med fodstøtte har stjålet hjerterne hos mange af os. Se, hvordan det sædvanlige hvilemoment bliver det perfekte øjeblik i løbet af dagen. Sid behageligt, ræk ud efter din yndlingsbog, klargør en vinyl, sæt pladespilleren op, skru op for musikken, tænd det bløde lys og nyd øjeblikket. En kort pause har aldrig givet sådan en glæde. Det er en behagelig lænestol fra vores kollektion! øreringe stol læder er stilfulde og komfortable møbler, som du kan lide det, så du kan nyde hvert øjeblik igen

Øreklapstol - perfekt til ethvert rum


Hvis du drømmer om fuld komfort i stilfulde møbler til øreprop stol er skabt til dig. Perfekte løsninger alle steder, hvor de vil spille de vigtigste praktiske og dekorative funktioner. At færdiggøre hallen vil være en meget interessant løsning, hvorefter alle vil være opmærksomme. Fås i soveværelset, er lænestolen udstyret med et sæt udstyrselementer, der er tilgængelige for behagelig ro i løbet af dagen med en bog og en kop varm kaffe.

Den er velegnet til en behagelig stilling, giver støtte til ryg og nakke, og det bløde fyld bidrager også til følelsen af ​​større komfort – alt sammen takket være det perfekte nye design. Øreklapstol fås også i stuen, hvor sengen er ideel til et skab.


En klassisk lænestol eller en ørestol med fodstøtte?


Begge modeller har fordelene, men dækker sortimentet og det brugte tilbehør leveres forskelligt. Klassiske lænestole er perfekte til at indrette stuen, hvor vi også har en sofa, der giver lidt mere komfort. Her findes klassiske polstrede lænestole som regel i nærheden af ​​et sofabord, hvilket giver en behagelig hvile over en kop kaffe, samt elegant modtagelse af gæster.

Øreklapstole med fodstøtte fylder lidt mere på grund af dimensionerne, så de har brug for lidt mere plads, så de fuldt ud kan vise deres egenskaber. Ved at vælge dem garanterer du dig selv maksimal siddekomfort - hvis du ikke tror på os, skal du overbevise dig selv! Vores tilbud indeholder interessante forslag til ørestole med forskellige farver til skandinavisk interiør og mere - tjek det ud!

pixel