Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Lænestol med fodskammel

( antal produkter: 13 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

En stilfuld og funktionel lænestol med fodskammel


Når du kommer hjem efter endnu en stressende og trættende dag på arbejdet, er det eneste, du drømmer om, som regel en behagelig lænestol med fodstøtte, der som ingen anden giver den frihed, der skal til for behagelig afslapning. Det giver dig ikke kun mulighed for at hvile trætte ben, men giver dig også mulighed for at læse pressen eller litteraturen under virkelig luksuriøse forhold.
Dette unikke møbel gør, ligesom berøringen af ​​en tryllestav, weekendens filmvisninger sjovere, og pita-kaffe i dit hjem smager endnu bedre end normalt. Derudover, uanset om det er arrangeret i nærheden af ​​stuemøbler eller separat, ser det godt ud i interiøret og giver det en ekstremt original karakter. Kombinationen af ​​moderne stil og funktionalitet gør lænestolen med fodstøtten til et møbel, der med succes findes i både stuer og soveværelser eller på hjemmets terrasser.

Klassisk lænestol med fodstøtte eller hvilestol med udtrækbar fodstøtte


Hvilken model vi i sidste ende beslutter os for afhænger ikke kun af økonomiske muligheder, men også af hvor meget plads og individuelle behov der er forbundet med brugen. Hvis lænestolen vil tjene os en gang imellem, fordi vi efter en hård dag på arbejdet oftest belejrer loungesofaen, kan vi med succes vælge en klassisk lænestol med egen fodstøtte, som om nødvendigt også nemt spiller rollen som en behagelig skammel. Denne type lænestol, takket være dens ergonomiske form, vil ikke optage meget plads og vil ikke overvælde med sine dimensioner af interiøret, hvilket vil være særligt vigtigt, når man arrangerer værelser med et lille område.
Hvad med en polstret lænestol med fodstøtte i skandinavisk stil? Eller måske en moderne drejestol med fodstøtte understøttet af et stativ? Sfmeble.pl at vælge imellem i dette emne giver dig mange elegante og komfortable modeller, betrukket med stof eller organisk læder, inklusive i tidløse sorte og grå farver.
Lænestole med sammenklappelige fodstøtter vil være et forslag henvendt til dig, der værdsætter komfort og bekvemmelighed mere end ergonomiske dimensioner. Justerbart ryglæn, velprofileret sæde og udvidelig fodstøtte er de største fordele ved denne type lænestol. Takket være de rige funktioner kan du frit tilpasse dem til dine behov, så de giver os en masse komfort, mens du hviler. Lænestole med udvidelige fodstøtter er derfor et godt forslag til alle dem, der ikke bare kan lide vinteraftener i selskab med en god film eller med engagerende læsning i hånden.

Design lænestol med fodskammel


I betragtning af en lang række kunders forskellige behov og krav, har vi introduceret det tilbud, der er karakteristisk både stilmæssigt og praktiske klassiske lænestole med fodstøtter, lænestole med udtræksbare fodstøtter, samt de tidligere nævnte udfoldelige stole med udtræksbar fodstøtter, som giver dig mulighed for at integrere dem i diagrammer over forskellige begivenhedskonventioner. Her finder du både farve-ensartede lænestole med monokrom polstring, samt modeller klædt i intense farver og rige mønstre, der perfekt understreger stemningen i avantgarde interiør.

pixel