Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Kontorskab

( antal produkter: 4 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve

Kontorskabe med låse - sikkerhed først og fremmest

En organiseret arbejdsplads fremmer produktivitet, koncentration og effektivitet. Det er vigtigt, at organisationer giver medarbejderne adgang til de rigtige opbevaringsløsninger. Hvis varerne opbevares de rigtige steder, skal medarbejderne ikke spilde tid på at lede efter det, de har brug for. Mobler24 produkter er designet til at give virksomheder høj kvalitet, holdbare og funktionelle kontormøbler. Vi tilbyder et bredt udvalg af kontorskabe, hylder, der hjælper virksomheder med at skabe et arbejdsmiljø. Aflåseligt kontorskab garanterer, at dine dokumenter er sikre. I vores kontorskabe kan du skjule dokumenter uden at bekymre dig om, at de falder i de forkerte hænder.

Kontorskab - en værktøjskasse på kontoret

Metalkiosker, arkivskabe og arkivskabe muliggør moderne, funktionelt og praktisk kontor- og arbejdspladsudstyr.

Tilbuddet omfatter et bredt udvalg af kontorskabe: arkivskabe, skabe til tegninger og kort, forstærkede arkivskabe, skriveborde og specialskabe. Alle møbler er lavet af stålplade, beskyttet mod korrosion, beklædt med pulverlakering i mange farver på paletten.

For effektivt at udføre arbejderens opgaver er det nødvendigt at sikre det korrekte udstyr i rummet. Den skal være elegant, komfortabel og samtidig have en lang levetid. Derfor omfatter vores tilbud kontormøbler, der imponerer med sit enkle og stilrene, men moderne look. Du kan også bruge dem på dit eget kontor, såvel som i åbne rum. Skabe med skydedøre - tjek mobler24 tilbuddet!

De foreslåede skabsmøbler vil gøre det muligt at skabe et unikt interiørdesign, der vil øge fokus på personen i det. Hvert stykke udstyr er holdbart, og samtidig meget nemt at samle. Vores rige udvalg omfatter skriveborde, ekstra senge og akustikpaneler, der giver dig mulighed for at adskille arbejdspladser fra hinanden. For nemt at opbevare dokumenter tilbyder vi desuden tre garderobeskabe, hylder eller kommoder. Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med vores tilbud! Kontorskabe - find den perfekte model med mobler24!

pixel