Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Enkeltseng - billig seng

( antal produkter: 14 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Filter: farve
Pris
-

Enkeltseng - perfekt til et lille soveværelse

Drømmer du om, at du vågner opdateret og fuld af energi hver dag? Vælg en af ​​vores unikke enkeltsenge, og vi vil gøre din drøm til virkelighed. Vi har i vores tilbud forberedt solide og komfortable senge til attraktive priser, designet til én person.

Du kan finde Veronicas seng HER


Enkeltsenge er et godt forslag til alle, der ønsker at spare plads i soveværelset, mens de har brug for et behageligt og behageligt stykke sengetøj. De var designet på en sådan måde, at de kunne nå ud til hver af vores kunder. På trods af det faktum, at når du vælger en seng, er det vigtigste, ubestridelige problem dens komfort, men vi forstår, at udseendet stadig er vigtigt. Vi ønsker alle, at sengen passer til hele vores soveværelse. I vores tilbud finder du senge designet i mange forskellige stilarter, så alle kan finde møbler, der passer til dem selv. Metalbede, som er kendetegnet ved dekorative, smittende rammer i smukke mønstre, er meget populære. De vil være en fantastisk dekoration af ethvert soveværelse. De vil se særligt smukke ud i indretningen dekoreret i engelsk og provencalsk stil, men på grund af det faktum, at de er meget moderigtige i øjeblikket, vil de også vise sig at være effektive i moderne soveværelser.

Du kan finde Story bed HER


For dem, der værdsætter praktisk, vil en enkeltseng være et godt valg. Denne luksussenge, der kan være en seng eller en lænestol. Trækonstruktion kombineret med en komfortabel, quiltmadras vil perfekt finde en plads i mange moderne interiører, og derudover vil spare plads og også penge, som vi skulle bruge på indkøb af ekstra møbler. Om dagen kan vi sidde behageligt, mens vi læser en bog eller ser en film, den kan endda bruges som havemøbel. Takket være den enkle foldemekanisme kan vi hurtigt forvandle den til en behagelig enkeltseng med madras. Enkeltsenge med linnedbeholder anbefales også. Takket være denne løsning får vi et sted, hvor vi ikke kun kan opbevare et sæt sengetøj, men også sjældent brugte puder, tæpper eller andre ting, som vi mangler plads i skabene. En enkeltseng med en beholder fylder ikke mere end normalt, og det er meget praktisk og giver os mulighed for at organisere pladsen i vores lejlighed godt. Enkeltsenge til salg i Selly Home - Tjek!

Du kan finde Lunas seng HER

I vores tilbud har vi også et bredt udvalg af børne- og teenagesenge. Til børn anbefaler vi især senge i usædvanlige former, for eksempel i form af racerbil eller fodboldport til drenge, og til piger en pink tremmeseng i hjertemotiv. Hvis dit barn får dobbelt energi, drillerier og puslerier lige inden det går i seng, og han beslutter sig for at nægte at gå i seng, er det bedst at opmuntre dem til at sove for at sætte en usædvanlig, børnevenlig seng op på deres værelse. jævnt.

Du kan finde Eden Bed HER

 

Selly Home - bedste pris på senge

To enkeltsenge er en god mulighed for alle, der har brug for en seng til kun én person. De fylder lidt, og derfor vil de være et godt valg, især til mindre soveværelser, som vi gerne vil indrette. Enkeltsenge fås i forskellige bredder af madrassen, så du vælger den rigtige for dig, alt efter hvor meget plads du gerne vil have, mens du sover. En række stilarter, en lang række farvevalg gør, at du finder det helt rigtige møbel, der passer til både interiør, alder og køn. Vi inviterer dig til at købe. Er du i tvivl om en bestemt model, eller vil du vide mere, er vi åbne for at kontakte.

pixel