Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Sengeramme - En møbelseng

( antal produkter: 16 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Filter: farve
Pris
-

Udsalg på sengestel

Forretningsmøder, sent arbejde, eftermiddagstimer, løb, gå i fitnesscenter, gåture - vi kan beregne det uden ende. Alt dette kræver af os ekstremt store mængder energi. Det er værd at huske på, at et sted mellem alle disse aktiviteter skal vi også finde tid til at regenerere. Og hvor det er bedre at hvile, vil vi få styrke og genoplade dine batterier, hvis ikke mens du sover i en behagelig seng? Perfekt møbleret, funktionelt og giver mulighed for at berolige et soveværelse med et centralt punkt, som er en seng, er alt, hvad vi behøver.

Du kan finde Panama seng HER

Gode ​​senge fra Selly Home

Senge af høj kvalitet, der sikrer en behagelig og afslappende søvn, er produkter, der er tilgængelige i alle Selly Home-lounger. Vores tilbud omfatter både klassiske senge og dem, der kan indrettes med moderne interiør. Et stort antal modeller giver dig mulighed for at vælge præcis den seng, som præcis vil matche selv de mest krævende kunder.
Et velindrettet soveværelse er dog ikke kun senge. Dette er et helt sæt møbler, der bidrager til en god søvn og giver dig mulighed for at skabe en garderobe til hver dag. For at give dit tøj passende opbevaringsforhold har du brug for et rummeligt og funktionelt klædeskab. Tilbuddet hos Selly Home showrooms omfatter et bredt udvalg af skabe og andre møbler af højeste kvalitet. Et uundværligt element i ethvert velindrettet soveværelse er natbordet. Dette er en vigtig del af udstyret, for takket være sengebordene øger vi funktionaliteten på det sted, hvor vi tilbringer lange timer.

Du kan finde Dallas seng HER

Sengeborde er ikke kun et dekorativt element, men også yderst praktiske. Placer dem i soveværelset, vi får en ekstra plads til natlamper eller andre småting, som vi altid gerne vil have ved hånden. Til gengæld, at købe en seng, skal du være opmærksom på den integrerede del eller madras. Det er kvaliteten af ​​madrassen, der bestemmer sovekomforten, som er det vigtigste. Madrasser, der er tilgængelige i Selly Homes showrooms, har en række forskellige konstruktioner, så det er ekstremt nemt at vælge en madras, der lever op til alle kundernes forventninger. Udsalg på senge i Selly Home.

Du kan finde Hectors seng HER

Vi opfordrer dig til at stifte bekendtskab med alle de unikke møbler, som vi har samlet i Selly Homes showroom. Det er værd at bemærke, at senge og natborde passer perfekt til krævende interiører, takket være deres mangfoldighed i form af design, størrelse og farve. Vi yder også hjælp og rådgivning til at vælge det rigtige møbel, så det kan bruges i mange år.

pixel