Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Polstrede paneler

( antal produkter: 118 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Vægpaneler

Ved du ikke, hvordan du ændrer udseendet på dine fire vægge? Vælg vægpaneler! Dette er den seneste trend inden for vægdekoration, der består af enkelt- eller flerfarvede moduler, der giver dig mulighed for at skabe usædvanlige farver og geometriske kompositioner. De er lavet af MDF møbelplade, skumfyld og stof, der bruges i polstrede møbler. Derudover er de meget nemme at installere, fordi de ikke kræver specialværktøj, men kun lim eller et specielt monteringstape, så du hurtigt og nemt kan ændre udseendet på værelserne i dit hjem.

 

Vægpaneler - en måde at skabe en original vægfinish på

Tapet og maling er de mest valgte vægafslutningsmetoder i moderne lejligheder. Hvis du bekymrer dig om det originale indretning, skal du vælge en ekstraordinær løsning - vægpaneler. Disse produkter kan bruges på udvalgte vægfragmenter for at understrege rummet på en interessant måde. Panelerne vil også blive brugt til at beskytte overfladen mod snavs.

Vægpaneler er bløde at røre ved og holdbare på samme tid. De er perfekte til soveværelser - de kan monteres over sengen, hvor de vil fungere som nakkestøtte. De er også perfekte til gangen. Du kan montere dem over sædet. Ved at vælge den samme farve på bænkbetræk og vægafslutning, skaber du et sammenhængende arrangement af hallen. Vægpaneler er også velegnede til et børneværelse, lige over barnesengen.

 

Egenskaber ved vægpaneler

Ud over deres dekorative funktion udfører vægpaneler også andre funktioner. Akustik er også meget vigtig. Panelerne absorberer lyde, eliminerer støj og giver dig mulighed for at dæmpe lokalerne, hvilket er meget vigtigt for beboerne i boligblokke og flerfamiliebygninger. Naboen er for høj? Kan du høre for meget gennem væggen? Vægpaneler er den perfekte løsning på sådanne problemer. Panelerne dæmper også lyde udefra (f.eks. Trafik), som giver dig mulighed for at sove godt.

Panelerne fungerer som ryglæn eller nakkestøtte, de er perfekte til at læse en bog eller se tv. Vægpaneler vil også vise sig nyttige som støtte til en bænk uden ryglæn. Beskyttelsesfunktionen er også vigtig. I børneværelser er en blød væg et vigtigt sikkerhedselement. Du kan bruge vægpaneler til at sikre siden og bagsiden af ​​sengen og forhindre børn i at ramme væggen, mens de sover. Vægpanelerne forhindrer også børn i at male væggene.

 

Vægpaneler - hvordan vælger man?

Når du vælger vægpaneler, skal du primært fokusere på kvaliteten af ​​udførelsen og være opmærksom på de materialer, de er lavet af. Gode ​​paneler er omhyggeligt færdige, lavet af harmløse materialer. Sådanne paneler er pæne, holdbare, men også snavsbestandige. Det rigtige stof bevarer sin oprindelige farve i lang tid og falmer ikke, når det udsættes for sollys.

Vi tilbyder vægpaneler i mange farver og størrelser. Du kan bruge mørkeblå modeller i et rummeligt soveværelse - de vil se effektive ud og skabe en ensfarvet overflade, men de vil også se godt ud i kombination med sorte elementer.

Hvis du vil lyse dit indretning op, skal du vælge modeller i gul og turkis. Overfladen af ​​dem vil diversificere rummet i dæmpede farver. Gul og blå er de farver, der vil fungere godt på gangen. Naturligt lys når normalt ikke dette rum, så det er værd at bruge elementer, der vil lyse interiøret lidt op.

Foretrækker du rolige arrangementer, for eksempel i skandinavisk stil? Vælg grå vægpaneler, der kan kombineres med grafitfarver. Denne løsning fungerer i arrangementer inspireret af Nordeuropas stil, men også i minimalistiske rum. De dæmpede farver fungerer også godt i små rum, fx i et soveværelse. Vægpaneler ændrer dit hjem! Takket være det store antal farver kan det gøres på utallige måder og skabe unikke arrangementer, der kun passer til dit rum.

pixel