Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Hængende stol

( antal produkter: 6 )
Bredde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Hængekøje med stativ

Have hængekøje var forbundet med absolut afslapning og salig tid tilbragt i naturen. Og meget godt! Uanset om det er en fritliggende hængekøje eller den skal hænges fx på et træ – så har den altid en let konstruktion og intim karakter.

Hængekøje med myggenet

Træhængekøje til haven - med stiv struktur og tilgængelig med stativ - kan også stå på verandaen. Du behøver ikke at ordne det permanent, så vi har friheden til at flytte det forskellige steder hen. Sættet indeholder normalt en tyk pude, hvilket øger hvilekomforten markant. Men liggeunderlags hængekøje eller en snor med en stang har brug for et særligt sted at hænge den - på altanen, terrassen eller mellem træerne. Nogle modeller fås dog med en ramme, hvilket eliminerer behovet for korrekt forberedt plads. Seje hængekøjer - tjek Selly Home tilbuddet ud!

Det er en god idé at sove i en hængekøje

Hængekøjerne vi har på tilbud er opdelt i flere basisgrupper. En mexicansk (eller colombiansk) hængekøje er populær. Den flerfarvede og materielle overflade er flettet sammen med snore. Dette er en hængekøje, der kan placeres på et stativ. Derimod er den brasilianske model virkelig en gynge hængekøje. Den indeholder et klædelag og en stang, som det hele kan hænges under et tag eller et træ. Den stillesiddende karakter af et sådant design gør det til en slags hængekøjestol, der også fungerer som en del af et møbleret sæt på terrassen, og endda et møbel til hjemmet.

Hængekøje på stativ

Emnet blev diskuteret mere detaljeret i guiden til at købe en hængekøje. En have- eller værelseshængekøje er en struktur, der ikke altid er beregnet til én person. Nogle produkter har karakter af en dobbelt - perfekt til et par. Ellers vil der også blive designet en model til et barn, som bliver bygget sådan, at den utilsigtet falder ud. Hængekøjer Stand - find den perfekte model med Selly Home!

Stor hængekøje i stil

Netbutikken Selly Home er det bedste sted, hvor du kan købe hængekøjer. Vi tilbyder billige hængekøjer fra producenten, som eksklusive og moderne produkter. Her finder du både små og store hængekøjer, vi tilbyder også skræddersyede produkter. For at træffe det bedste valg, før du køber, se billeder og kundeanmeldelser. Hos Selly Home finder du færdige produkter til din have, terrasse og grund. For at lette installationen leverer vi manualen i en pdf-fil på vores hjemmeside. Vi tilbyder altid de bedste priser. Tjek kampagner og udsalg og køb i flere rater!

pixel