Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Tilbehør

( antal produkter: 6 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Indretning

Dekorationsartikler, stilfuldt tilbehør til hjemmet - mobler24 er en netbutik med artikler til interiør og interiørmøbler i skandinavisk stil, men også i rustik, boho, moderne og vintage stil.

Det er en butik, der vil hjælpe alle med at fortrylle deres hjem på et smukt sted. På et sted, hvor der tilbringes behagelig tid og villige til at vende tilbage til det. Tilbehør online - tjek Selly Home tilbuddet!

Dekoration interiør i Selly Home

Den skandinaviske stil har stjålet vores hjerter. Vi beundrer ham for enkelhed, naturlige materialer, farver med tilbehør i hvid, sort og grå nuancer. Møbler lavet af naturligt træ og kurv, respekterer naturen og fordyber sig i dens dybde. Men vi begrænser os ikke til den udbredte trend fra nord, for vi elsker at mikse og mikse styles. Møbeludsalg - find den perfekte model med Selly Home!

Vi tilbyder unikke dekorative elementer, der har betaget os med deres skønhed. Møbler, tekstiler og tilbehør i skandinavisk stil, men også boligdekorationer i stil med boho, vintage, rustik eller klassisk, såsom fransk glas La Rochere, der kan ændre miljøet til et unikt rum. Originale genstande, ofte håndlavede, altid nøje udvalgt.

Indretning netbutik SH

Vi vælger produkter, der har en tidløs skønhed og altid vil se godt ud, men vi leder også efter nye produkter, der kan opdatere det "gamle" interiør og give dem en ny dimension.

Vi elsker at omgive os med smukke genstande, dekorationer og vi vil dele vores viden om boligindretning med dig. Vores arbejde er vores passion. Vi vælger indretningsprodukter, som vi tilbyder med stor omhu for at blive en kilde til glæde og tjene dig så længe som muligt.

pixel