Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Køjesenge til børn

( antal produkter: 4 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Filter: farve

Køjeseng børn - et bredt udvalg

Køjesenge er en perfekt løsning til et lille børneværelse. De var lavet af fyrretræ og MDF plader, afsluttet med økologisk vandbaseret maling. Hele kompositionen er suppleret med iøjnefaldende klistermærker med eventyrfigurer, dyr, biler ...

Tilbuddet omfatter dobbelt-/enkeltsenge samt 3-/3-værelser. Stomp køjesengen er først og fremmest en pladsbesparende, men også en masse sjov og en masse sjov for dine børn.

Billig køjeseng - investering i år

En af de bedre løsninger til børneværelser er uden tvivl køjesenge. Det kan virke som om køjemodellerne er dyre - ingen af ​​disse ting! Vores senge giver dig mulighed for at finde den perfekte billige og holdbare model. Deres store fordel er selvfølgelig, at en dobbelt køjeseng ikke fylder meget og giver dig mulighed for at organisere to soveværelser. De giver dig mulighed for nemt at organisere plads i et rum, selvom det er lille. Der er nogle fordele, men de vigtigste er som regel bare børn, der hygger sig hver dag af, at sengen bare er en køjeseng. Dette møbel løser nemt problemet med at organisere rummet, når vi har to børn, men giver også i den enkle version mulighed for at skabe deres eget rum på en original måde. Stompa Køjeseng Tilbuddet præsenteret på hjemmesiden omfatter enkelt-, dobbelt- og tredobbeltværelser. Når du indretter et børneværelse, stort eller lille, er det værd at tjekke modeller, der er lavet med stor omhu.

Familiekøjeseng - moderne og sikker

Den største fordel, som selvfølgelig er mest interessant for forældrene, er evnen til at arrangere et barns værelse med en meget enkel bevægelse. Køjesenge giver dig mulighed for at spare plads, men samtidig indstille et bestemt rum, som kan bruges sammen med andre møbler. Når du læser tilbuddet på Selly hjemmeside, finder vi modeller, der er meget klassiske, for eksempel: Mateo Køjeseng. Denne model fås i snesevis af varianter, fordi hvert element kan tilpasses. Vi kan vælge farve på fronter og ramme, samt vælge et matchende klistermærke. Tilbuddet indeholder både karakterer fra kendte og populære tegneserier, samt simple billeder, der symboliserer for eksempel en bestemt hobby. At have to børn boende i ét rum er den bedste løsning, fordi det stadig giver dem en masse plads til at lege og lære i rummet. Et interessant alternativ er også en enkel køjeseng, som fungerer godt i små børneværelser. I tilbuddet finder vi en køjeseng Bubu, som opfylder flere funktioner, fordi den har et klædeskab, et skrivebord og selvfølgelig plads til en sovemadras. Leder du efter sådan en version, men for to personer er det værd at være opmærksom på Eden-sengen, der udover to madrasser har et skrivebord, så ældre søskende for eksempel kan lave lektier efter skoletid. Vil dit barn ikke sove alene på sit værelse? Billig køjeseng - tjek Selly Home-tilbuddet ud! Juniorkøjeseng kan overbevise ham – det er kendt fra i dag, at børn elsker køjesenge.

For forældre er et børneværelse på en interessant og praktisk måde en vigtig opgave. Du skal huske, at barnets værelse stadig er et legerum for ham, og det er vigtigt at opretholde en balance i indretningen og organiseringen af ​​et sådant rum. Køjesengene er en stor bidragyder til dette og gør hele arrangementet meget nemmere.

pixel