Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Skabsseng

( antal produkter: 64 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Filter: farve
Pris
-

Skabsseng 120 i Selly Home

Leder du efter en stilfuld og praktisk seng? Vi har et attraktivt tilbud til dig. En moderne og funktionel hylde er en seng gemt i skabet, som fylder lidt i rummet, takket være hvilken dit værelse bliver rummeligt og gennemsigtigt. Du kan bruge ledig plads i lejligheden til andre møbler, som vi har i vores netbutik. Skab seng pris i modsætning til forestillinger, ikke banke dine ben! I Selly Home finder du flotte halve hylder til markedets laveste priser!

Produktfordele - vægseng dobbelt

Alle ønsker et drømmested at sove og et øjebliks afslapning, vores halvtelt vil gøre det muligt. Komfort under brug er en af ​​dens største fordele, umiddelbart efter funktionaliteten. Hurtig og nem udfoldning gør det muligt at forvandle stuen til en drøm, der går i opfyldelse. Efter en hård dags arbejde kan du nemt bruge komforten i vores seng.

Hvem blev det halve hus skabt til? Svaret er indlysende. Til alle, der leder efter funktionelle og enkle løsninger. En seng i skabet er perfekt til et børneværelse, et ungdomsværelse, en stue eller et soveværelse. Det er et universelt produkt, som du nemt kan matche til enhver begivenhed. En bred vifte af farver giver dig mulighed for at vælge den perfekte farve til dig og din familie. Afdæmpede farver, der passer til stuerne og farverige halvhylder, der vil fungere godt på børne- eller teenageværelser. Red en seng - tjek Selly Home-tilbuddet ud!

Vægseng Norge - Sikkerhed er nøglen!

Vi laver vores møbler med kunden i tankerne. Vi sørger for, at vores produkter er helt sikre for dig og din familie. Senge skjult i klædeskabet har en speciel mekanisme, der beskytter mod utilsigtet åbning. I udvalgte modeller er det muligt at købe en sikkerhedsbarriere, som er et vigtigt element i børneværelset. Tilføjelsen til vores produkt er sikkerhedsseler, takket være at sengetøjet ikke bevæger sig mens du slår sengen sammen, og du behøver ikke lede i din lejlighed efter et ekstra sted at gemme sengetøjet. I vores seng er der også hylder, hvor du kan opbevare dine ejendele. Skabssenge Nej - tjek Selly Home-tilbuddet ud!

Halvskærmet med kvalitetsgaranti

Vi værdsætter kundens gode, så vi sørger for, at vores produkter er omhyggeligt fremstillet af materialer af høj kvalitet og giver komfort under brug. Vi håber, at vi lever op til dine forventninger 100 %.

pixel