Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Konsolbord

( antal produkter: 2 )
Filter: farve

Aflastningsbord inspiration

Gangen er et af de mest pinlige steder i vores hjem og lejligheder. Vi nærmer os ofte ikke dette sted med en sådan omhu som andre værelser. Og alligevel er dette det første sted, vi ser efter at være kommet ind ad døren. Normalt er det dog småt og smalt, i dette tilfælde vil smalle aflastningsborde og små og obligatoriske spejle fungere bedst. Metalaflastningsbord fås i vores butik. dens holdning er lavet af metal, som perfekt stabiliserer og giver en ikke-gentagelig avantgarde-stil.

Indgang til konsolbord

Smalt konsolbord er et fantastisk sted at efterlade dine nøgler og håndtasker, og hvor lidt plads i huset vil blive brugt til at sætte dekorationer. Moderne konsolbord eg er et avantgarde supplement, der vil forskønne interiøret i vores lejlighed. Hver konsol er en forskellig bordplade. Vælg dit bedste! Lille aflastningsbord, tjek det ud!

Hvad er et konsolbord?

Blomsterbed, skrivebord, kommode, hylde, tv-stativ, toiletbord, sofabord - alle disse funktioner kombinerer en konsol. Et yderst funktionelt møbel ad gangen. Konsollen vil perfekt udstyre din hall. Reliefbord Inspiration - find den perfekte model med mobler24!

Inspiration til konsolbord

I vores tilbud har vi mange farver og forskellige konsoller. De mest populære er konsolborde sorte og konsolborde hvide, som uhyre forskønner interiøret i din lejlighed. En interessant løsning er konsolbord sølv. Ideel til alle arrangementer. Vi inviterer dig til at købe!

pixel