Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Lille stue - Quant system

( antal produkter: 20 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Filter: farve
Pris
-

QUANT er en kollektion af møbler til stuen, som overrasker med sit unikke design, baseret på et industrielt klima. De iøjnefaldende sorte metalstøtter giver kompositionen en rå, luftig karakter, der vil appellere til alle elskere af moderne elegance. De enkelte blokkes kroppe og fronter er også bemærkelsesværdige. Den holdbare laminerede plade er farvet med håndlavet eg og efterligner træets naturlige farve med kraftige mørke krukker. Fronterne på alle skabe og skuffer er rummelige, hvilket giver dem fænomenalitet og ekstravagance. Du kan ikke glemme den eksterne og interne LED-belysning. QUANT møbelsæt skylder i høj grad deres humør til LED-strimlerne, der er placeret under møbeltoppene. Det subtile lys understreger perfekt den tredimensionelle karakter af fronterne og skaber en unik atmosfære i hver stue. Derudover omfatter muligheden indvendig belysning af montrer i den glaserede del. Det giver dig mulighed for på imponerende vis at vise genstande, der vil være inde i dem, og derved understrege træmønsteret på bagsiden af ​​møblerne.

Det unikke design af QUANT stuekollektion betyder, at møblerne aldrig kun bliver en baggrund, men en førende aktør inden for salonkunst!

Quant er en industriel kollektion af møbler til stuen. Den kontrastfulde kombination af den hyggelige Artisan Oak med sorte rammer gør interiøret rummeligt og ekstraordinært. Geometriske, sorte ben giver møblerne en loftskarakter, der vil appellere til alle elskere af moderne elegance. De rummelige, lyse accentfronter og sorte rammer betyder, at møblerne aldrig bliver en baggrund, men den førende aktør i enhver stue. De faste stoffer er udstyret med ekstern LED-belysning, der understreger fronternes tredimensionelle karakter. Billig og rummelig kommode til stuen! Indvendig belysning af vinduerne, tilgængelig i en ekstra mulighed, giver dig mulighed for interessant at vise genstande placeret bag glasset og fremhæver træmønsteret på bagsiden af ​​møblet.

pixel