Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Bogreol

( antal produkter: 6 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Bogreoler til dit interiør


Stue, soveværelse, entre og endda køkken – overalt bliver der plads til en ny bogreol, der kombinerer nytte og æstetik. Dit eget hjemmebibliotek er drømmen for dem, der ikke kan se verden uden for bøger. Disse møblers rolle er at bringe orden og friskhed til interiøret. Funktionelle hylder hjælper os med at skjule unødvendige ting i rummelige og dybe skuffer. I vores tilbud finder du moderne, klassiske, minimalistiske hylder til unge og stuer. Et bredt udvalg giver dig mulighed for nemt at matche denne perfekte bogreol og kombinere den med andet udstyr. Deres tilstedeværelse vil få dig til at føle et jag af kreativ opfindsomhed - omgivet af bøger vil du føle energi, men også indre fred.


Reol - funktionel dekoration


Hylder findes i alle rum, og vi kan sætte næsten hvad som helst på det. Engang var hans primære opgave at opbevare bøger, men i dag placerer han også cd'er, elektronisk udstyr, køkkenredskaber og kosmetik. Hvis der skal arrangeres ting på hylden, der diversificerer interiøret og giver det hygge, er det værd at vælge en åben hylde. På den kan vi vise de ting, vi gerne vil vise. Dokumenter, private genstande eller tøj egner sig dog ikke til præsentation hver dag, så du bør gemme dem bag dørene på en bogreol i træ, hvis design på den anden side gør, at møblerne skjuler genstande af lav æstetisk værdi til at dekorere værelse.


Skandinaviske bogreoler


Et yderst interessant stykke udstyr, der byder på ubegrænsede arrangementsmuligheder, vil være en skandinavisk bogreol. Hovedtræk ved sådanne møbler er et stærkt forhold til naturen, hvilket taler for minimalisme og enkelhed i form. De lyse vægge i rummet, træhylder i træ og arrangementets funktionalitet understreger naturligheden af ​​den stil, de er lavet i. Praktiske og funktionelle møbler samt tilbehør får lejligheden til at føles som harmoni. Ekspressive mønstre i en geometrisk form understreger stærkt karakteren af ​​den skandinaviske stil. Vi opfordrer dig til at benytte dig af vores tilbud!

pixel