Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Skrivbord

( antal produkter: 37 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Kontorbord stilfuldt og billigt

Skrivebordet er et multifunktionelt møbel, der er kendetegnet ved over gennemsnittet funktionalitet og et elegant æstetisk aspekt. På hans disk kan vi lære, bruge en computer eller lave dokumentarbejde. Vi bør lægge stor vægt på at købe et skrivebord, for at vælge de rigtige møbler - behagelige og ergonomiske - giver os mulighed for at arbejde produktivt. Det er værd at huske, at dimensionerne på skrivebordet skal vælges til væksten af ​​den person, der arbejder med ham, såvel som den type arbejde, der udføres med ham. Derudover bør alle arbejdsborde tilpasses kontorets stilistiske arrangement. I æstetiske interiører, som er fyldt med kontormøbler af høj kvalitet, arbejder du bedre og meget mere effektivt.

Skrivebord du drømmer om

Standarddesignet på et skrivebord er en simpel bordplade med bund. I modsætning til skriveborde dedikeret til private lejligheder eller private kontorer, har de normalt ikke skabe og skuffer. Separate fritstående skabe eller hylder er udstillet i kontorlokalet, hvor nødvendige dokumenter og kontortilbehør opbevares. Kontorerne præsenteret på hjemmesiden har en større arbejdsflade end traditionelle modeller. På markedet er der skriveborde lavet af metal, træ eller udelukkende lavet af glas. Fordelen ved skriveborde placeret på en metalbund er deres soliditet - fundamentet vil nemt overleve uønskede hits, som er nemme at lave under daglig brug. Billig skrivebord - tjek mobler24 tilbuddet!

Skrivebord til dit kontor

Kontormøbel producenter tilbyder normalt skrivebordsmaling i naturlig eller syntetisk finer. Takket være de finerede møblers tekstur og farve har skrivebordene høje æstetiske egenskaber. Syntetiske faner vil på den anden side gøre dit skrivebord mere modstandsdygtigt over for skader. Små skriveborde er ofte en mulighed, som kunderne vælger. Når du vælger en finerfarve, bør du være styret af både stil og stil og praktisk. Når du vælger et medarbejderbord til det lokale, hvor flere arbejder, er det værd at overveje muligheden for at udvikle en virksomhed og tilføje nye stillinger på et senere tidspunkt - i dette tilfælde ville det være lettere for dig at vælge et skrivebord i et populært farvevalg , for eksempel: hvid, ahorn eller bøg. Skrivebordsdesign - find den perfekte model med Selly Home!

Skriveborde til ethvert budget

Et af de vigtigste spørgsmål, der skal tages stilling til, når du vælger det rigtige skrivebord, er ergonomien, det vil sige en venlig pasform med form, form og dimensioner til den siddende brugers position. Ergonomisk arbejdsbord vil være udstyret med f.eks. højdejusteringsfunktionen. Udover kontorpulten oprettes der et sted, som vi tildeler forskelligt tilbehør (notesbøger, kuglepenne eller de mest nødvendige dokumenter).

Den mest populære model blandt skriveborde er rektangulære skriveborde på grund af den højeste tilgængelighed og variation af skriveborde af denne type, men også på grund af filigranens dimensioner. Blandt en-persons skriveborde finder du kompakte skriveborde, der er perfekte til en bærbar computer eller til at placere en lampe og behagelig at læse en bog. Beskrevne modeller af skriveborde fås i mange dimensioner, hvilket helt sikkert vil lette valget af optimal løsning.

Snæver skrive til et lille kontor

For klassiske kontorer vil et hvidt skrivebord fungere perfekt, takket være hvilket rummet vil få lethed og den ønskede subtilitet - det vil ikke overvælde rummet på nogen måde. Træbordet kan tilpasses andre møbler på kontoret – ofte i møbelsæt. Det er bedst at vælge et ergonomisk model skrivebord med skuffer. Skrivebordet i retrostil er designet til folk, der drømmer om et stort træmøbel malet i højglans. Loftspulten er møbler med en rå form og originalt design, det vil være en god dekoration af et industrikontor. En anden interessant mulighed er et stort skrivebord - ideel til minimalister, især mænd.

Vi inviterer dig hjerteligt til at gennemse det rige tilbud på meble.pl med arbejdspladser til kontorlokaler. Med sikkerhed finder du her elementer af kontorudstyr, hvor ingen kommer forbi. Vi kan godt lide at shoppe!

pixel