Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Børnestol

( antal produkter: 8 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Højstole - vælg den rigtige til dit barn!

Leder du efter en passende barnestol? Vil du have, at dit barn bevarer en ordentlig og sund attitude, mens han arbejder med lektier? I vores tilbud finder du billige højstole til skriveborde, som er lavet med sans for detaljen. De høje stole, vi tilbyder, er ikke kun godt lavet, men også frem for alt komfortable og sikrer den korrekte holdning, mens du sidder. Takket være et bredt udvalg af modeller i forskellige former og farver, vil du ikke kun nemt finde en stilmæssigt passende kopi. Vores højstole hjælper også med at udvikle dit barns fantasi. Du finder nemt en højstol, der vil være overkommelig og solidt lavet. Det, der kendetegner de højstole, vi tilbyder, er også muligheden for deres alderstilpasning. Vores tilbud er også rigt på modeller, der nemt passer ind i et større barns værelse. Gør dig bekendt med vores forslag og tjek det selv ud!

En god barnestol - pas på dit barns sundhed og udvikling

Egnede barnestole, beregnet til skriveborde, er det element i rumudstyr, som den unge har den hyppigste kontakt med. Et par timer i skolen, brugt i siddende stilling på hårde sæder med inkonsekvente ryglæn, resulterer i træthed. En moden organisme bør ikke forværre denne tilstand derhjemme. Ergonomisk, funktionel og komfortabel barnestol hjælper med at lave lektier på skrivebordet uden den ekstra belastning, der følger med holdningsfejl. En anstændig stol er et godt skridt mod barnets rette udvikling. Enhver forælder kan hjælpe til en god udvikling ved at bruge vores omfattende tilbud.

Det vigtigste er højdejustering

En drejelig barnestol skal være udstyret med en pålidelig torsionsmekanisme og en base med hjul, der sikrer fri bevægelse. Dimensioner er ekstremt vigtige – uanset den justering, som hver af vores modeller af drejelige skrivebordsstole har, tilpasses ungdoms- og børnemøbler normalt til barnets alder og højde. De er udstyret med en synkron mekanisme og er ansvarlige for at opretholde den korrekte højde af sædet over jorden. Forældre bør være særligt opmærksomme på at profilere sæde og ryg og justere armlænene, der aflaster skulderselen. Hvis der af forskellige årsager - for eksempel på grund af barnets høje mobilitet - kun er en barnestol til et skrivebord uden hjul på spil, bør du vælge et skræddersyet eksemplar. Du finder et stort udvalg af billige højstole i vores tilbud - vi inviterer dig hjerteligt til!

pixel