Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Havebord

( antal produkter: 9 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Havebord – hvad skal du vælge?

Hvis du kan lide at tilbringe varme måneder udenfor, så kan du sikkert også godt lide at spise frokost udenfor med frisk luft. Måske er du fan af sommerhavefester, uformelle aftengrill eller elegante arrangementer under skyen. Uanset hvilke arrangementer du oftest organiserer, er udendørsbordet centrum for hver af dem. Udseendet og funktionaliteten kan ikke være tilfældige. Tjek hvad du skal kigge efter, vælg det perfekte havemøbelbord. Hos os vælger du kun de bedste udendørsmøbler. Havebord I Træ - find den perfekte model med mobler24!

Hvordan vælger man havemøbler?

Det er selvfølgelig ikke en havebordsmodel, der passer perfekt ind i enhver have. Inden du begynder at ansøge, bør du derfor tænke over dine forventninger. Analyser udseendet og designet af din have, prøv at beslutte så præcist som muligt, hvor du skal placere et nyt møbel. Vær opmærksom på overfladen - er det blødt græs, fliser, fliser eller en havebeklædning i træ? Se på andre arkitektoniske elementer, der er i nærheden. Tænk på stilen, hvor bordet skal være for at passe perfekt ind i rummet. En interessant løsning kunne være et klapbord. Vores billige havemøbler vil imponere dig. Billig havebord - tjek Selly Home tilbuddet ud!

Havemøbler fælles køb

Udtrækkeligt havebord er uden tvivl meget behageligt. Intet problem, vi flytter det til et hvilket som helst sted, vi vælger. Sættet gør det muligt at tilføje et ekstra bord eller længere bordplade, hvilket i mange situationer er et helt tilstrækkeligt alternativ. Sammenklappelig havebord vil være velegnet til enhver lejlighed. De bedste udendørsmøbler vil få din have til at se godt ud. Tjek vores tilbud hvor vi har havemøbler billigt!

Tilbud på havemøbler

Hvilke møbler du vælger afhænger primært af dine behov. Foldebord er et fremragende universelt valg. Lille udendørs bord vil være fantastisk som et supplement til hele sættet af havemøbler. Har du ofte mange gæster? Du skal have et stort havebord! Den store størrelse af møblerne vil give ethvert rum og komfort. Skærebrættet eller cafebordet er meget populært. De kan nemt flyttes og er praktiske. Egenskaberne ved vores haveborde er stabilitet og modstandsdygtighed over for vejrforhold, især regn og sollys. Velkommen til billige udendørsmøbler!

pixel