Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Kollektion Forest

( antal produkter: 12 )
Bredde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Stue møbler Forest

Forest møbelkollektionen er en perfekt kombination af natur og modernitet takket være brugen af ​​nuancer af beige og eukalyptus og fronter med et scandi sildebensmotiv. Møblet er lavet af højkvalitets lamineret plade, som gør det ridsefast. Bøgeben monteret lidt skråt tilføjer charme til møblerne. Guldfarvede aluminiumshåndtag matcher perfekt scandi sildebensfronter. Kollektionen passer både til stuen og soveværelset. Sættet indeholder kommoder, tv-skabe, en reol og et natbord.

Organisering og opbevaring

Kommoden fra Forest-kollektionen fås i to størrelser og farver og i tre arrangementer, så den vil passe ind i mange stuer. Et stort antal hylder og skuffer giver dig mulighed for at opbevare alle de nødvendige ting. Den er også perfekt til opbevaring af tøj eller undertøj i soveværelset.

Et tv-skab er et uundværligt element i stuen, der giver dig mulighed for at organisere rummet omkring tv'et. Tre rummelige hylder vil rumme din yndlingssamling af film, cd'er eller spil. For at give endnu mere opbevaringsplads skal du vælge en reol, som også er perfekt til at vise billeder eller souvenirs takket være dens åbne hylder.

 

Soveværelsesudstyret skal indeholde et natbord, som giver dig mulighed for frit at lægge en bog eller et glas vand væk. Du kan opbevare smykker eller kosmetik i skuffen.

pixel