Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Sovesofa med chaiselong - u sofa

( antal produkter: 11 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Filter: farve
Pris
-

U sofa - Giver komfort derhjemme


Hvad forbinder du ordet "hjem" med? Fordi frem for alt med hvile. Og dette er perfekt leveret af U sofahjørner. Disse praktiske møbler skiller sig ud, når det kommer til det praktiske. Takket være det gennemtænkte design passer de nemt ind i ethvert, selv relativt lille interiør. Det er i disse mindre lejligheder, at det er særligt vigtigt at kombinere fordelene ved mange møbler på én gang. Stor hjørnesofa om dagen kan trods alt fungere som sofa - midtpunktet i enhver stue. Om nødvendigt kan de være et behageligt sted at sove.
Du kan selvfølgelig vælge mindre møbler, men også meget store hjørnesofaer til stuen. Disse vil med garanti fylde interiøret med et behageligt sted at slappe af. Vi er overbeviste om, at hele familien vil takke dem. Det er vi mere end sikre på!

U-sofa harmonerer godt med rummet


Stor hjørnesofa kan kombineres med andre møbler for at skabe så meget ledig plads som muligt. Denne praktiske funktion, kombineret med det fantastiske design af selve møblerne, giver dig mulighed for at indrette et rum, hvor du vil føle dig godt tilpas og hyggelig. Til din rådighed er naturligvis et ubegrænset antal valgmuligheder - fra rå, kubistiske former, over klassiske sofaer med traditionel ryg, til et hyggeligt, børnefyldt sted fyldt med puder. Tænk over hvad der passer dig bedst, og nyd så drømmehuset. Det er virkelig tættere på, end du tror!

Stor hjørnesofa betyder høj komfort


De store rumhjørner, som findes i vores Møbelbutik, er frem for alt kendetegnet ved god funktionalitet. Moderne modeller giver brugerne mange muligheder for praktisk brug. De kan tjene som komfortable sofaer, der kan passe til flere mennesker, og på den anden side være en æstetisk og elegant tilføjelse til stuen, takket være hvilken de øjeblikke, du tilbringer i dette rum, bliver endnu mere behagelige. Billig hjørnesofa giver dig så mange muligheder, tjek hvad vi har forberedt til dig!

Ideel til større rum - U sofa


Disse moderne møbler passer nemt ind i enhver stue, vil også fungere som et dagligt sted at slappe af, og takket være den indbyggede sovefunktion vil de erstatte sengen, udover rummelige kasser kan du skjule sengetøj. Hvordan vælger man den perfekte sofa? Først og fremmest skal du overveje, hvor mange der vil bruge hjørnesofaen. I vores tilbud finder du mange interessante forslag.

pixel