Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Konsolbord metal

( antal produkter: 2 )
Filter: farve

Smalt konsolbord - elegance i hånden

Konsolbordsmetal er et møbel, hvis navn taler for sig selv. Det minimalistiske design med en hylde vil forskønne enhver moderne stue, entre eller spisestue. Den moderne konsol er til gengæld inspireret af moderne italiensk design. Derfor er dens minimalistiske form med karakteristiske X-formede ben afsluttet med en smuk top lavet af elegant tykt glas eller massiv fyrretræ eller eg.
Samlingen af ​​stilfulde toiletborde og moderne konsoller indeholder en bred vifte af produkter, der hver repræsenterer en unik stil. Takket være dem kan du nemt ændre stuer, spisestue eller soveværelse. Hvis du er interesseret i nogle af produkterne, eller generelt har brug for mere information om konsoller og toiletborde, inviterer vi dig til at kontakte vores specialister, som vil rådgive dig om eventuelle spørgsmål.


Konsolbord hvid eller sort - finder du i vores tilbud

Meget ofte sker det, at huset eller lejligheden mangler møbler, der fungerer som et lille "stativ", og det kan tage værdifuld plads at placere et stort bord eller et solidt skab på dette sted. I dette tilfælde er metalbeslag fra vores butik perfekte. Det er minimalistiske og samtidig yderst elegante møbler, der kan bruges som underlag til dekorationer eller blomster, men de kan også fungere som sofabord eller sminkebord. I det store udbud i Selly Home butikken har vi konsolborde i metal med glas, marmor eller træplade. Derudover kan møblerne udstyres med skuffer eller ekstra regimenter. Udover den ekstraordinære funktionalitet er alle metalkonsoller kendetegnet ved et meget slankt og elegant design, der vil passe perfekt til enhver form for indretning. Alle varer er lavet med enestående sans for detaljer af materialer af højeste kvalitet, og alt dette for at give vores kunder de bedste produkter, der kun er tilgængelige! Når du vælger metalkonsoller fra vores tilbud, fokuserer du på mange års erfaring og sofistikerede produktionsmetoder.


Reliefbord med stil

Elskere af usædvanlige ting vil helt sikkert blive glade for at se det næste forslag, som vi stolt præsenterer. Det er selvfølgelig metal sideborde lavet af metal, som med højkvalitets håndværk, indiskutabelt nyttige og æstetiske værdier vil fremhæve ethvert interiør - uanset den stil, der hersker i det. Anbefales især til værelser indrettet i New York-stil, moderne klassikere eller hampton. Alle vil finde noget for sig selv fra kataloget over tilgængelige modeller. Konsolbordet sort er det bedste produkt til ethvert interiør. Elskere af råt glas og metal, såvel som folk, der sætter pris på den hyggelige varme, der kommer fra trætilbehør, vil finde en rigtig godbid for sig selv. Blandt metalkonsoller finder vi afsluttet med en glasplade: gennemsigtig såvel som farvet og træ: lavet af høj kvalitet og holdbart egetræ. Møbler med stofbelægning er nye. Lille konsolbord fås i rund, firkantet og rektangulær form. Vi er overbeviste om, at alle vil finde noget perfekt for sig selv!

pixel