Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Puder online butik - billig puder

( antal produkter: 14 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Det vigtigste soveværelsesudstyr

Der findes et stort udvalg af puder på markedet, der giver komfort og god støtte under søvnen. Hvordan vælger du den bedste?

For kvaliteten af ​​søvn, men også en behagelig pude. I dagens indlæg bør vi overveje at købe en speciel komfort. De er meget bedre end en blød hotelpude, fordi vi kan matche dem efter din personlige mening.

Selly Home tilbyder puder, der varierer i former og størrelser.

Hvornår begynder børn med puder – puder til børn

Pillow baby er en af ​​de mest brugte sætninger i browseren. Unge forældre har i årevis forsøgt at besvare spørgsmålet "hvornår man skal starte med en pude". Specialister anbefaler, at barnet i de første to år skal sove uden pude. Så skal barnet sove på et hårdt underlag uden pude under hovedet. Det gælder især for nyfødte, der ikke bevæger sig ret meget under søvnen, det kan føre til, at alt det, at ligge i sengen kan være farligt.

Hvis barnet er mellem 12-18. En måned i livet er i stand til at gå ind i babyen, så du kan introducere en babypude. Det skal dog huskes, at børns puder ikke bør føre til unaturlig nakkebøjning. PETRA vores forslag til de yngste. Ergonomiske puder, som er fleksible, bløde og allergivenlige. Billige puder og madrasser - Tjek Selly Home-tilbuddet!

Specialpuder til ben - lang pude

Pude til ben er et yderst vigtigt element i posttraumatisk genoptræning, samt til at støtte trætte ben. Sådanne puder som PERFEKT på højkvalitets polyurethanskum og memoryskum (i højere modeller).

Ergonomisk pude

Udtrykket "ergonomisk pude" eller "profilpude" optræder også hele tiden. De er normalt betydelige puder udstyret med to pukler.

pixel